Ostalo > Offtopic
Normalne slike clanova foruma ! :)
Nico:
pa kaze u naslovu "Slike clanova foruma", a devojka pored mene nije clan foruma. 8)
Kekka:
--- Citat: Nico ---pa kaze u naslovu "Slike clanova foruma", a devojka pored mene nije clan foruma. 8)
--- Kraj citata ---
Fora bi ti bila super, ali nazalost iznad te slike stoji jos jedna slika, gde si sa 2 druga , a njima faca nije sklonjena !!!!
Tako da.. ili i njima skloni facu ili nam vrati devojku ! 8) 8) 8)
m_boy:
izgleda ovaj forum ulazi u neke druge vode... :? :?
jos malo pa ce imat svak svoj topic i sa slikama familije i druge raje...nek neko pocne slikat i nebo/zvezde/naravu/travu kako raste/il sta jedu susjedi/itd... :lol: :roll: :roll:
Kekka:
--- Citat: m_boy ---izgleda ovaj forum ulazi u neke druge vode... :? :?
--- Kraj citata ---
U koje vode? O cemu pricas?
Ovo su samo normalne slike.
Neki od nas su ovde prilicno dugo i vecina ima postavljene slike koje prilice bodibilding forumu, a ne vidim kako normalne slike ugrozavaju forum.
Posto ti to ocigledno vidis da ugrozavaju, ja te molim da i meni ukazes na to.
Hvala ti unapred.
m_boy:
jebi ga..izgleda ne kontas...ok stavio si par svojih slikica..svi znamo kako izgledas i u kakvom si stanju itd.(inace nista nista duze na forumu ko ja i neko drugi)..al nije potrebno imat na jednom forumu toliko slika raznih clanova, itd..(pedja,mr.big i sl. su drugo)....al sad da dojde 10novih clanova pa da svako stavi 10svojih slikica itd..normalne slikce, pa slika iz lokala, pa sa terninga, ocel bit i iz kreveta koja?...stvarno pretjerujete...vjerujem da si si sexy ( :twisted: ) i da se sam sebi puno svidjas, isl..al ipak.... :wink: :arrow:
ako je nekima tolko do toga...stavite sve svoje slike u jedan e-album..i postavite link pod svoje ime i to je to..ko bude ceo gledat gledat ce..ne trebate brezveze tolko obterecavat forum... :idea:
btw: ovo je samo moje misljenje i nije misljeno samo za tebe, nego i za sve slicne... 8)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju