Ostalo > Offtopic
Normalne slike clanova foruma ! :)
Kekka:
Moram priznati da sam ocekivao da napises nesto drugo.
Ovo mi se bas i ne dopada.
Generalno, ovo je podforum slike clanova i clanica foruma!
Tu se stavljaju slike i taj podforum sluzi samo za slike!
Ili bar ja to tako tumacim, tako da ne vidim nikakav problem da tu stoje SLIKE.
Ovo jeste forum o BB-u, to niko ne osporava, ali i pored toga ne vidim zasto bi nekome smetalo da u ovom delu foruma stoje slike CLANOVA FORUMA ?!
Mi smo ovde zajedno, mi se ovde druzimo, mi ovde komuniciramo i ne vidim zasto ne bi smo stavljali slike....
Bodibilding je sigurno nesto o cemu se non stop moze pricati, ali mislim da nikako ne smeta da se pored toga prosetamo po forumu i pogledamo neke nase slike.
Ne vezano za moje slike, ne znam zasto uzimas mene u usta, ja jesam otvorio ovu temu, ali isto tako zelim i da vidim druge clanove, clanice... i nebitno koga.
Ako stvarno ova tema nekome smeta, vi je obrisite..
Manimal:
:lol:
Kekka:
Evo je i Mis. Fit 8)
Zbog ove slike neces stici da odgovoris svima na PM 8)
hmhhmhmhmhmhm... slika je nestala? :)
MR.BIG:
--- Citat: Manimal ---:lol:
--- Kraj citata ---
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
m_boy:
@kekka: ajmo po vrsti...nisam reko nista protiv slika clanova..obratno dobro je da postoje..one sto su vezane za bb..OK...ove normalne-da se vidi ko je kakv inace (iako mislim da se to vidi i na onih drugih)..al eto ok je i to - ali jedna takva slika je dosta (mozda je cak i avatar dovoljan)....al nije mi jasno zasto sada 10 ''skoro istih'' slika samo u razlicitoj odjeci, itd....nije ovo modna revija...
ili da onaj sto zeli otvori svoj topic (ko inace sto je vec) i da sve svoje slike stavlja tamo....a ne 10razlicitih tema slika od jedne osobe...to mi se cini glupo..i samo steti ugledu foruma, itd....ko sto sam prije reko - napravi svoj e-album i stavi ako hoces i 1000slika..i stavi link u podpis - tako bi bilo najbolje!
ili pustimo tako ko sto jest...i svaki pola sata otvarajmo nove (glupe) teme na svakakve razlicite teme (ne samo slike, nego i offtopic, itd)..i onda trebamo 2sata da nadjemo par normalnih tema izmedju svih ostalih..ovdje bi trebali i moderatori malo se umjesat..al eto...ko sto sam reko - samo moje misljenje... :twisted:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju