General Bodybuilding Discussion > Članci
5 VEZBI KOJE TREBATE PRESTATI DA RADITE......ZAUVEK!
MirkoPG:
hgaha ne radim nista od navedenog, evo da prenesem mog iskustva, radio sam rameni potisak iza glave i super mi islo, dizao sam fine kilaze, onda nakon nekog vremena je pocela kicma da me zeza, nakon treninga mi se cesto upalio zivac i maltene po nekoliko dana nisam mogao od bola da se okrenem, cim sam izbacio ovu vjezbu potpuno sve se vratilo u normalu
Pedja_Petrovic:
hmmmm
a ja radim sve i jednu ovu vezbu osim mrtvog dizanja!!
dobro,trbusnjake tu i tamo,ali defitivno mi je nekada ova vezba bila omiljena (seratusi)
ali dobro,verovatno je to iz razloga sto ja nikada nisam hteo nikoga da impresioniram sa tim koliko guram u potisku na smtih masini jer boze moj,po ko zna koji put-TEZINA ZA HIPETROFIJU nije bitna
no,
mozda bi i ja trebalo sada da radim 3 pon ispred glave i da pijem kreatin za masu..
ovo je jedan od textova-pisi samo da se pise,inace cu progovoriti i na dupe..
vlada sin:
Kokanidja potisak iza nije za zadnje rame. Ja vucenje do brade sa bucicama obozavam u gigantskoj sa prednjim,srednim,u pretklonu letenjem i potiskom.
tenssa:
Ne radim nista od gore navedenog...
Cini mi se da postoji mogucnost da se ukljesti neki nerv sa potiskom iza ledja?
Pedja_Petrovic:
pa i meni se cini kada radim cucanj da cu da se userem-ali se ne userem
a znam ljude kojima se to desavalo jer su stavljali vise tereta neg sto mogu pa samo od jednom se vidi trag kocenja na sprotkoj opremi...kapiras..
da se rauzmemo
RADITI SAMO JEDNU VEZBU I BRANITI JEDNU VEZBU JE KRETENZIAM
ja ovde ne branim potisak iza glave kao sveto pismo treninga za ramena jer i ja nekada uradim potisak sa bucicama
hmmmmmm
vidis kako je zanimljivo
nikada u zivotu nisam radi potisak ISPRED GLAVE....a bez razne skromnosti,nije bas da su mi ramena slaba partija,NIKADA BILA..
ponavljam
debilno je raspravljati o necemu sta treba a sta ne treba raditi
ja imam jedino jedan odrejedni stav prema DL i to svi znaju i milion puta sam vec o tome pisao
nije tema
ali
onaj ko trenira sa MOZGOM i zna sta radi,NE POSTOJI JEBENA VEZBA NA SVETU A DA TI NEKO ZA NJU KAZE DA JE TREBAS IZBEGAVATI-pa neko to bude i DL!!!
zato je text ,ajde da ne koristim teske reci....bez veze
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju