Ostalo > Offtopic
Sta pijete uvece kad izadjete u grad
blacki:
ako se misli biti uspjesan u bodybuildingu najbolje je ne izlaziti,a ne birati stacete piti,najuspjesniji sportasi trebaju da pajke u 21h :lol:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: BoRa_TS ---zasto u 21h? jer treba da ustanu u 5h zbog kardio treninga? Jedino zasto bi trebali spavati oko 21h je ako ustaju na posao jako rano! Pa ja bi voleo da zaspim oko 21h ali mi se neda , prvo posao mi takav da mogu da vezbam tek od 20h tako da oko 22h tek dodjem kuci !
Drugo kljuc uspeha nelezi samo u tome da sportisti moraju da spavaju u 21h da bi postigli neki uspeh ! Mogu komotno izaci sa drustvom do grada , raseretiti malo mozak od poslova treninga itd. ali se zna cega treba da se pridrzavaju !! Sto se tice spavanja , trebali bi samo da vode racuna da imaju 8h neprekidnog sna , naravno to neznaci da sada treba svako vece da zaglave do 2 ili 3h ujutro i da lencare do 12h
Sasadim je lepo napisao i dalje nebi trebalo nista da se komentarise sta bi trebalo da se pije i kada ,sto komplikovati?
Voditi polemike koliko kalorija ima pivo? jao !!!
--- Kraj citata ---
...
VERUJ MI DA PRISTUPIS OZIBLJNO DIJETA SA 0% UH I DA VEZBAS 3 PUTA DNEVNO DA TI EN BI PADALO NA PAMET DA IDES SA DRUSTVOM U GRAD I RASTERCUJES MOZAK JER NE BI IMAO STO DA RASTERETIS..
JEDINO STO TI JE U LGAVI JE KREVET.....
I JA USTAJEM U 3.30 I RADIM KARDIO TRENING....
RAZLOG...ZATO SO JE TADA SECER NAJNIZIOJE OBAVEZE TAKO DOZVOLJAVAJU...JEBIGA..OVO MI JE DOVOLJAN RAZLOG DA RADIM TADA..\
Markoni:
3 i 30 je secer najnizi i tada je najbolje raditi kardio dali sam dobro razumeo pedja ?
Pedja_Petrovic:
SLAZEM SE SA TVOJIM POSTOM, ZADNJIM U POTPUNOSTI....
ALI HEJ..IPAK JE TO PITANJE POSTAVIO ROCKY,ZOCKY,,MARCKY...ZATO NEMOJ DA TE CUDI..HAHAHHA
n0p:
He, he pa ako mi se "pije" onda sam u zadnje vrijeme na pivi a prije je to bila žestica (vodka i sl) :P A ako mi se "ne pije" onda sam ka coca-coli, gustom skou il sl.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju