Ostalo > Offtopic

Sta pijete uvece kad izadjete u grad

<< < (5/17) > >>

Boki4:
Koka kola lajt ako ima,a ako nema onda neka flasirana voda.Sok nisam popio ima 2 mjeseca, alkohol od mature(u maju) i tada sam se predoziro,pa mi se zgadilo. :)

Dule_Madzarovic:
Crna kafa i casa vode sa ledom mi se popela na vrh  q****, sad sam smislio nesto novo. Narucim vruci vocni caj i jos jednu casu punu leda, onda sve to promesam i dodam krisku limuna, imam osjecaj, kao da nisam na dijeti. Jedino sto te ljudi nesto cudno gledaju...... :lol:  :lol:  :lol:

laracroft:
kafa ili koka kola

VodaVoda:
Sve zavisi od prilike, ali najcesce djus ili bravo multivitamin. Gazirana pica - fuj :roll:

RoCkY:

--- Citat: Pedja_Petrovic ---da si ozbljan u ovom sprotu nda ne bi psotavjao ovako kretneska pitanja.......

sasadim ti je dao najbolji odgovor..ali tebi to nije dovljno..u ostalom kao ni 30 000 postova ovde na forumu
--- Kraj citata ---

Pedja je tebe stvarno ne razumem. Pazi ovo je OFFTOPIC. Svi su normalno odgovorili, cisto ono komuniciramo, ali uvek nadjes neku primedbu. Ti si veliki profesionalac u ovome ali eto ponekad mi nisu jasni tvoji komentari i reakcije. Vidim da volis da vredjas. Ti od ovoga zivis a vecina nas ovde bodybuilding gledao kao hobi koji voli. Za tebe je ovo pitanje kretenski, kako si sam rekao, ali eto mene je interesovalo sta pijete uvece kad izadjete. Ja uglavnom pijem vodu ali eto zeleo sam da cujem i ostale. Mozda imaju neki pametan predlog. Ale nek te ne brine, vise necu postavljati ni jednu novu temu a ako hocemo posteno ti ni na jedno moje KRETENSKO pitanje nisi odgovroio

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju