Ostalo > Offtopic

NIXAZIZU - glupan za pravilnu ishranu!

<< < (39/51) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Aleksandar_Brčić  Decembar 27, 2012, 11:04:16 pre podne ---Onda mu skidam kapu na uspesnom biznisu!TUGA!!!

--- Kraj citata ---

pa kazem ti
nema tu ista cudno
ja sam dugo o tome razmisljao i jbg.
pa evo
ovaj momcic xxx95
postavio je par pitanja
nije dobio odgovr koji je zeleo da cuje-i mi smo naravno svi seljaci
e sada
zamisli koliko ima onih koji hoce da cuju i da nauce da se raste od GRADIVNE MATERIJE da ti treba xxx cal,da ti treba xxx gr B,da ti treba xxx gr UH bla bla bla bla bla..

i zamisli koliko ima nasuprot ovih gore tj VS ovi gore onih koji hoce da cuju
da se raste od shake od plazme i banana,da nema potrebe za teretanom da su dovljni sklekovi i trbunjsaci,da je dijeta u stvari obicna ishrana (McDonalds) samo manje jedes nego obicno,da sa dobre trusnjake moras da radis hiljade i hiljade istih,da se masa dobija bez problema itd..

nosmoking95:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 27, 2012, 11:23:33 pre podne ---pa evo
ovaj momcic xxx95
postavio je par pitanja

--- Kraj citata ---

Ja to nisam rekao.
Nisam uopste trazio odgovor koji sam htio cuti, vec sam trazio tacnu informaciju. A posto je nisam dobio ja cu je pokusati naci u nekim drugim postovima. Dosao sam na ovaj forum uglavnom da prosirim svoje znanje o bb. Da sam trazio nekog ko ce podrzati moje greske i izvale, obratio bih se ljudima u teretani koji misle da nesto znaju, a ne ovdje. Poz

Pedja_Petrovic:

--- Citat --- A posto je nisam dobio
--- Kraj citata ---

ti si dobio infomraciju tacnu ,iskrenu i objektvinu a shodno tvojim paramterima
ali
TI NE ZELIS DO DA AKCEPTIRAS kao info koji je dobar za tebe

dakle
kao sto rekoh....

--- Citat ---kad odradim 1 super seriju... To mi dodje kao da sam uradio 2 klasicne serije?
--- Kraj citata ---

--- Citat ---Npr. kad radim prsa i radim 12 serija za prsa.
To ako budem prebacivao u super-serije, radicu 6 superserija, ili kao 3 gigantske serije?
--- Kraj citata ---

odg

--- Citat ---moj predlog
da naucis da hodas pre nego sto poletis
razlog
evo
koliko dugo u opste ides u teretanu posto vidim da imas 17 god
--- Kraj citata ---

--- Citat ---Redovno 8 mjeseci... Prije toga sam radio 2 god, al to se moze otpisati..
--- Kraj citata ---

--- Citat ---moj ti je savet da se ti drzis osnove jedno 1-2 god..
--- Kraj citata ---

;) ;)

Aleksandar_Brčić:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Decembar 27, 2012, 11:23:33 pre podne ---
--- Citat: Aleksandar_Brčić  Decembar 27, 2012, 11:04:16 pre podne ---Onda mu skidam kapu na uspesnom biznisu!TUGA!!!

--- Kraj citata ---

pa kazem ti
nema tu ista cudno
ja sam dugo o tome razmisljao i jbg.
pa evo
ovaj momcic xxx95
postavio je par pitanja
e sada
zamisli koliko ima onih koji hoce da cuju i da nauce da se raste od GRADIVNE MATERIJE da ti treba xxx cal,da ti treba xxx gr B,da ti treba xxx gr UH bla bla bla bla bla..

i zamisli koliko ima nasuprot ovih gore tj VS ovi gore onih koji hoce da cuju
da se raste od shake od plazme i banana,da nema potrebe za teretanom da su dovljni sklekovi i trbunjsaci,da je dijeta u stvari obicna ishrana (McDonalds) samo manje jedes nego obicno,da sa dobre trusnjake moras da radis hiljade i hiljade istih,da se masa dobija bez problema itd..

--- Kraj citata ---
U pravu si Pedja,za sve!Ako ne dobiju odgovor koji zele,kriv je onaj koji ih je savetovao ispravno.Meni se par puta desilo da sam momcima od 16-17 god. rekao da nisu plazma i cokoladno mleko nego meso i pirinac,i na kraju sam im ja kriv sto je tako i jos se ljute.Mogu samo da zamislim sta si ti sve video i cuo na tu temu!

nosmoking95:
Cijenim tvoj odgovor, mislim savjet da ne radim superserije dok ne prodjem ovaj pocetnicki period.
Ali, jednog dana kad prodjem taj period, i budem ubacivao superserije u svoj trening, ja cu i tad morati traziti informacije o super-serijama.

Uostalom, poceo si me prozivati... I ako ja ne vidim iz cega si mogao zakljuciti moje ne zadovoljstvo odgovorom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju