Ostalo > Offtopic

tocak za lat masinu-kako napraviti

(1/4) > >>

dejan94:
Pozdrav? pravim lat masinu...e sad nije mi jasno gde mogu da nadjem ove krugove gde ide sajla?ili od cega da napravim...ne mogu da se setim uopste....
i gde moze da se kupi neka sajla?
i koliko je duga sipka za lat? i na koliko cm pocinje krivi deo....

pomagajte

Black&Decker:
pa imas da kupis koture sto bi ih pravio (te krugove sto ti kazes) ...kao i sve ostale delove,sajle,zabice itd...
pa nisu sve iste sipke,nadji neka koja tebi odgovara udjes u teretanu i premeris je hheheh :P ili ako hoces das pare,kupis vec gotovu sipku za lat masinu...
samo ne znam kako mislis sam da pravis lat,kada postavis pitanje gde da kupim sajlu i kotur...

dejan94:
Pa ok...znam ja da napravim...samo su delovi problem...(koturi i sajla)
mada....nisam razumeo,gde ima da se kupe ti delovi?neka gvozdjara?neznam stvarno
koliko bi otprilike kostali?

breshahils:

--- Citat: dejan94  April 25, 2012, 08:02:25 posle podne ---Pa ok...znam ja da napravim...samo su delovi problem...(koturi i sajla)
mada....nisam razumeo,gde ima da se kupe ti delovi?neka gvozdjara?neznam stvarno
koliko bi otprilike kostali?

--- Kraj citata ---

Brate ima na pijaci, ima u radnjama koje prodaju za kuću stvari tipa brave, šarke, kuke...znači traži neki tržni centar gde ima takvih delova.Možeš na netu naći i plan za pravljenje lat mašine sa dmenzijama, razmacima... samo potraži. Jbg neće niko umesto tebe to uraditi. Pozdrav

dejan94:
ma ok....hvala ;)
mislim dimenzije sprave znam...samo nisam za sipku
PoZz

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju