Ostalo > Offtopic
tocak za lat masinu-kako napraviti
Black&Decker:
--- Citat: breshahils April 25, 2012, 08:26:32 posle podne ---
--- Citat: dejan94 April 25, 2012, 08:02:25 posle podne ---Pa ok...znam ja da napravim...samo su delovi problem...(koturi i sajla)
mada....nisam razumeo,gde ima da se kupe ti delovi?neka gvozdjara?neznam stvarno
koliko bi otprilike kostali?
--- Kraj citata ---
Brate ima na pijaci, ima u radnjama koje prodaju za kuću stvari tipa brave, šarke, kuke...znači traži neki tržni centar gde ima takvih delova.Možeš na netu naći i plan za pravljenje lat mašine sa dmenzijama, razmacima... samo potraži. Jbg neće niko umesto tebe to uraditi. Pozdrav
--- Kraj citata ---
gde si nasao te dimenzije za sprave na netu,ja ne nadjoh?...kada bih nasao neke tehnicke crteze,bilo bi extra...
breshahils:
--- Citat: Black&Decker April 25, 2012, 09:38:38 posle podne ---
--- Citat: breshahils April 25, 2012, 08:26:32 posle podne ---
--- Citat: dejan94 April 25, 2012, 08:02:25 posle podne ---Pa ok...znam ja da napravim...samo su delovi problem...(koturi i sajla)
mada....nisam razumeo,gde ima da se kupe ti delovi?neka gvozdjara?neznam stvarno
koliko bi otprilike kostali?
--- Kraj citata ---
Brate ima na pijaci, ima u radnjama koje prodaju za kuću stvari tipa brave, šarke, kuke...znači traži neki tržni centar gde ima takvih delova.Možeš na netu naći i plan za pravljenje lat mašine sa dmenzijama, razmacima... samo potraži. Jbg neće niko umesto tebe to uraditi. Pozdrav
--- Kraj citata ---
gde si nasao te dimenzije za sprave na netu,ja ne nadjoh?...kada bih nasao neke tehnicke crteze,bilo bi extra...
--- Kraj citata ---
Jednom mi je neko poslao , ako nađem proslediiću ti, ima na webu sigurno...
dejan94:
hmmm....ja cu po ovome da pravim:
lepo cu napraviti da mi se uklopi na bench klupu....,a dodacu i donji kotur za lat :) samo da nadjem koture i sajle...
a nacrti iz glave na papir :)
tenssa:
Realno, zar je potreban neki nacrt da bi se ovo napravilo?
Modulator:
Sipka ti najbolja ravna, ili elispoidno zakrivljena, a ne ova sto ima ostre krivine, po mom misljenju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju