Ostalo > Offtopic

hardware

<< < (4/4)

P:

--- Citat: blacki  Septembar 19, 2006, 01:26:23 posle podne ---vojo razumjes li se kako u hardwere naim jucer sam prodo komp i sada moram da koristim stari i treba mi 2100mhz da izvucem iz njega i izvuka sam ali mi zvuk ne stima,
jer se sabirnica pri klokanju i zvucna poveca,sada planiram da iskljucim ovu integriranu a kupim posebnu dali ce onda zvuk da radi, ja mislim da bi trebao

--- Kraj citata ---
A kako ti to zvuk ne radi... ne razumem? Krci, susti, ne cuje se... sta... uvek ili u odredjenim situacijama?

blacki:
slabo se cuje

munja877:
das 1200 din i kupis Crative SB live! 5.1

svako ko kaze da je zvuk sa integrisane isti kao i sa posebne zvucne kartice treba da ide kod doktora.

prvo klokujes proceor iz biosa...ali nemoj preterati(zbog ram memorije)
onda skinse progrm riva tuner i klokujes graficku karticu(isto pazi zbog temperature)

Hard disk na usb-u je OK

ali ako hoces da ga stavis unutra trebace ti verovatno jace napajanje(zato sto je sve klokovano)

a to sto sa integrusom nista ne cujes..ili je riknula ili nisi nesto podesio....simple as that

blacki:
1200dinara kolko je to,ma nije riknila cuje se ali nesto slabo,mislim mores reci 1200dinara kolko je eura ili maraka,danas odem u shop i nema na usb ali ima kao neka kutija sto ima hladjenje ali se spaja na kablove 20km ili 10 eura

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju