Ostalo > Offtopic

Akademija debelih 2

<< < (3/5) > >>

mica86:
Najjaci mi je ondaj kao glavni trener, stranac neki. Uvek namrsten, prekrstene ruke, glumi neku ozbiljnost strogocu.
Da takav neki stoji pored mene dok treniram ja ne bih mogao da prestanem da se smejem :D

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 12, 2012, 03:24:02 posle podne ---mene je zanimalo iz razloga sto licno poznajem lazu tj on je iz BP itd
ali odista je izgublo odavno svaki smisao

--- Kraj citata ---
Ako ga vec poznajes, ja da sam na tvom mestu sacekao bih ga kada izadje iz kuce, i pomogao coveku da smrsa ako to stvarno zeli, jer tamo to tesko da ce uspeti. Tako bi i ti malo promovisao sebe, jer ce se stanje tih ljudi u kuci sigurno pratiti i kada izadju napolje, a mozda osnujes i svoju akademiju debelih :D

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Ako ga vec poznajes, ja da sam na tvom mestu sacekao bih ga kada izadje iz kuce, i pomogao coveku da smrsa ako to stvarno zeli, jer tamo to tesko da ce uspeti. Tako bi i ti malo promovisao sebe, jer ce se stanje tih ljudi u kuci sigurno pratiti i kada izadju napolje, a mozda osnujes i svoju akademiju debelih :D
--- Kraj citata ---

nemam ja rzloga da sebe promovisem na taj nacin buraz
ne trebam ja niti ovakvki kao sto sam ja NJIM u prodkucji..jer ja prvi ne bih pristao na nekee stvari za neznam kakve pare a to njima ne treba

Tajci:
Gledala sam par epizoda Akademije, i realno njihovi obroci nemaju veze sa zivotom.  Na primer, videla sam da jedu hleb za dorucak, neke sunke, svinjetinu, prze skoro sve na ulju...voce i slatkise smeju da jedu valjda izmedju 16h i 18h i sl, i realno, princip je retardiran, ali s' obzirom na njihove tezine i kako su se ranije hranili, a hranili su se samo junk-om verovatno kad su dosli na te tezine, ovo je i ok, za njih je to zdrava ishrana.
Verovatno ce smrsati dok su u onoj kuci, ali dugorocno gledano to nije resenje.

tanatos:
Najace je bilo zadnje merenje...
Skidali od 500 grama do 2 kila za nedelju dana!
samo njih par skinulo po 3-4 i vise kila.

I ono sto me nervira najvise, i ne mogu da shvatim je PROPORCIJALNO racunanje.
Kao, ko proporcijalno najmanje izgubi, taj ide napolje?!?!?

1kg masti je 9.000 kalorija! Kraj price. I za mene, i za Pedju i za tebe i za svakog coveka na svetu. Nema smisla proporcijalno bilo sta racunati, al dobro, njihov kviz pa neka rade sta hoce.

I najveca sramota je to sto su ljudi smesteni u ZATOREN prostor. Umesto da se emisija snima u sumi, u prirodi, gde ce po ceo dan da setaju, disu, hodaju i sl, oni sede u 30 kvadrata... UZAS

Djokili:
Haha evo sad gledam na Youtube cisto da vidim o cemu se  radi u emisiji, i sad kao nesto idu u shoping da kupuju hranu i valjda treba da kupe zdravu hranu... ma da ne objasnjavam umro sam kad zena pokazuje cedevitu kao zdravu hranu, a tu vise seceras nego u coca coli :) minut 22:30

Akademija debelih - Pregled dana, 25.06.2012. ( dan 1)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju