Ostalo > Offtopic

Akademija debelih 2

<< < (2/5) > >>

tenislog:
Peđa,ako budem pio proteine svaki dan nakon treninga koliko ću kg mišića dobiti za godinu dana ????????????

Hahahha šalim se naravno,takvo pitanje mi je postavio lik koji ima blizu 30-ak godina i svaki dan ga viđam u istoj teretani u koju ja idem.

Redovito pratim tvoje postove i mnogo sam ti zahvalan što nesebično dijeliš s nama ostalima svoje znanje.Od tebe se može naučiti sve što je potrebno za ovaj sport.
Živio nam još 100 godina i bio aktivan na forumu !

mica86:
Akademija debelih treba da bude posebna tema na forumu :)
Tamo je toliko gluposti izgovoreno da je to nesto neverovatno. Ja sam jedva cekao da to pocne, jer sam mislio da ce biti bolje osmisljeno. Razocarao sam se cim je pocelo, toliku kolicinu neznanja od ljudi koji sebe nazivaju strucnjacima nisam ocekivao. Zao mi je i onih ljudi koji su usli tamo, oni ne znaju gde udaraju. Sa njima treba neko da poprica da im objasni bar neke osnove kako se telo ponasa, kako se gube kilogrami...bilo sta, samo da im malo priblizi materiju.
Mislim da imaju emisije na youtube, lagano bi mogle sve da se stave u neku temu o biserima.
Jbg, steta... mogla je da bude extra emisija da i oni koji nisu tamo nauce nesto korisno

Pedja_Petrovic:

--- Citat: mica86  Jul 12, 2012, 01:45:47 posle podne ---Akademija debelih treba da bude posebna tema na forumu :)
Tamo je toliko gluposti izgovoreno da je to nesto neverovatno. Ja sam jedva cekao da to pocne, jer sam mislio da ce biti bolje osmisljeno. Razocarao sam se cim je pocelo, toliku kolicinu neznanja od ljudi koji sebe nazivaju strucnjacima nisam ocekivao. Zao mi je i onih ljudi koji su usli tamo, oni ne znaju gde udaraju. Sa njima treba neko da poprica da im objasni bar neke osnove kako se telo ponasa, kako se gube kilogrami...bilo sta, samo da im malo priblizi materiju.
Mislim da imaju emisije na youtube, lagano bi mogle sve da se stave u neku temu o biserima.
Jbg, steta... mogla je da bude extra emisija da i oni koji nisu tamo nauce nesto korisno

--- Kraj citata ---

kako onda lovu uzeti?

djake:
Ja to nisam ni gledao jer nemam stomak za takve stvari. Mogu samo da zamislim nase Pink idiote i njihove ideje. Zalosno je sto se jedan dobar koncept kod nas uvek pretvori i u ruglo. Ideja je verovatno potekla sa TLC-a i njihovog serijala Biggest Looser, koji je i bio zanimljiv, ali ova Farma....mogu misliti...katastrofa....

Pedja_Petrovic:

--- Citat: djake  Jul 12, 2012, 03:06:02 posle podne ---Ja to nisam ni gledao jer nemam stomak za takve stvari. Mogu samo da zamislim nase Pink idiote i njihove ideje. Zalosno je sto se jedan dobar koncept kod nas uvek pretvori i u ruglo. Ideja je verovatno potekla sa TLC-a i njihovog serijala Biggest Looser, koji je i bio zanimljiv, ali ova Farma....mogu misliti...katastrofa....

--- Kraj citata ---

mene je zanimalo iz razloga sto licno poznajem lazu tj on je iz BP itd
ali odista je izgublo odavno svaki smisao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju