Ostalo > Offtopic
Odlazak na takmicenje u NS ( publika )
TTgirl:
Dobro onda. . .shmrtz. . .:cry: :cry: :cry:
MR.BIG:
Neko je spomenuo moju kolekciju! Evo jedan komadic za sada :D
MR.BIG:
8)
LJUBA:
--- Citat: FANATIC Oktobar 16, 2006, 02:52:41 posle podne ---Meni je samo zao sto LjUBU nisam upoznao.Prosla je iza scene par puta pored mene ali nisam skontao odmah da je to ona :D steta..bas sam hteo,nema veze next time i hope! Inace moram reci da je malo reci da ima odlicnu figuru.Ali ne samo to,ima i prelepo lice.Kada se to sve spoji dobija se savrsenstvo.Ali svesna je ona toga...tako i treba samo napred.
--- Kraj citata ---
Pa FANATIC sto nisi prisao kao i ostali forumasi koje sam vec nahvalila?! Naravno ida ti se zahvalim na komplimentima i na podrsci.
Sasa Dimitrijevic:
--- Citat: LJUBA Oktobar 16, 2006, 11:22:25 posle podne ---....sto nisi prisao kao i ostali forumasi koje sam vec nahvalila?! ......
--- Kraj citata ---
Nisam Fanatik, ali cu da odgovorim iz mog ugla.
Ljubo, pa nije to tako jednostavno muskarcu da uradi. Iako smo se ja i ti licno upoznali, i takmicili par puta na istim takmicenjima, jednostavno nisam imao hrabrosti da ti se javim one noci u Spensu, iako si prosla par puta pored mene. Ti svojom gracioznoscu i prelepim telom, odajes utisak zene - skorpiona, koja je sposobna da jednim potezom ubije muskarca. :(
Salim se Ljubo, odlicno si izgledala, na takmicenju (kao i uvek), zeleo sam da ti se javim kada si prosla pored mene, ali sam totalno pogubio, jer sam jednom rukom snimao fotoaparatom, a drugom video kamerom. Tako kada si prosla, bilo je vec kasno. :?
Puno pozdrava, i srece na buducim takmicenjima kod nas ili mozda na nekoj PRO pozornici. :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju