Ostalo > Offtopic
Odlazak na takmicenje u NS ( publika )
LJUBA:
--- Citat: Vojislav Oktobar 18, 2006, 01:46:33 posle podne ---
--- Citat: LJUBA Oktobar 17, 2006, 10:10:03 posle podne --- :D :D :D :P
--- Kraj citata ---
Cao Ljubo!
Ja sam ti prisao u Novom Sadu i zamolio te da se fotografisemo zajedno, na sta si ti pristala, ali momku koji se tu slucajno nasao i koji nas je fotografisao su toliko drhtale ruke kad te je video, tako da je slika toliko mutna da se bukvalno nista ne vidi! :-(
Sinoc sam te video na treningu u X3M Gym-u!
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
e bas steta sto je slika "drhtava" :) ali bice jos slika ihaaaaaaaaa...........Videla sam i ja tebe juce u Extrem-u,malo si bio ne diskretan pri gledanju u odraze ogledala,kikiki :D Ja sam veceras opet tamo pa se vidimo,pozdrav
Vojislav:
--- Citat: LJUBA Oktobar 18, 2006, 01:55:04 posle podne ---
--- Citat: Vojislav Oktobar 18, 2006, 01:46:33 posle podne ---
--- Citat: LJUBA Oktobar 17, 2006, 10:10:03 posle podne --- :D :D :D :P
--- Kraj citata ---
Cao Ljubo!
Ja sam ti prisao u Novom Sadu i zamolio te da se fotografisemo zajedno, na sta si ti pristala, ali momku koji se tu slucajno nasao i koji nas je fotografisao su toliko drhtale ruke kad te je video, tako da je slika toliko mutna da se bukvalno nista ne vidi! :-(
Sinoc sam te video na treningu u X3M Gym-u!
Pozdrav!
--- Kraj citata ---
e bas steta sto je slika "drhtava" :) ali bice jos slika ihaaaaaaaaa...........Videla sam i ja tebe juce u Extrem-u,malo si bio ne diskretan pri gledanju u odraze ogledala,kikiki :D Ja sam veceras opet tamo pa se vidimo,pozdrav
--- Kraj citata ---
:oops: :oops: :oops:
Big_Rasha:
Stidi se....
Ajd veceras se uslikajte... Mora da se Ljuba malo podgojila od Novog Sada... :D :D :D
bajic:
--- Citat: LJUBA Oktobar 18, 2006, 01:55:04 posle podne ---Ja sam veceras opet tamo pa se vidimo,pozdrav
--- Kraj citata ---
U ogledalu......
Vojislav:
--- Citat: Big_Rasha Oktobar 18, 2006, 02:08:44 posle podne ---Stidi se....
Ajd veceras se uslikajte... Mora da se Ljuba malo podgojila od Novog Sada... :D :D :D
--- Kraj citata ---
Ih kad bi svako ko hoce sad dolazio u X3M da fotografise Ljubu, ona ne bi ni mogla da odradi normalan trening, zato mi koji tamo treniramo samo "ne diskretno" gledamo Ljubin odraz u ogledalu, a veceras cu da gledam Ljubin odraz kroz dva ogledala da bih bio diskretniji! :-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju