Ostalo > Offtopic

Odlazak na takmicenje u NS ( publika )

<< < (57/58) > >>

Big_Rasha:
Pa nisi ti valjda svako???

Vojislav:

--- Citat: Big_Rasha  Oktobar 18, 2006, 02:32:37 posle podne ---Pa nisi ti valjda svako???

--- Kraj citata ---

Pa to sto se ja ovde zezam po forumu i bavim programerskim stvarima sigurno mi ne daje za pravo da tek tako prilazim kome god ja hocu u X3M Gym-u i da smaram takmicare iz X3M Gym-a, tako da sam sto se njih tice ja "svako" ma sta to znacilo.

Boj@n.R:
Cao ljudi, svi ovde pricate kako ste isli tamo super vam je bilo, bla bla, i svi ste imali fotoaparate, a ja,Vladar i ostali momci koji nisu mogli da prisutstuvuju nikom nista? :? Bre manite vise da se hvalite bilo  :? ovako onako, vec postavite sve te slike sa vama, svi ste slikali a mi ne vidosmo n ijednu............. Ajde nemojte biti lenji cekam................................................rekoh cekam!!!!!! :evil:

Vojislav:

--- Citat: bojan.r  Oktobar 18, 2006, 03:02:15 posle podne ---Cao ljudi, svi ovde pricate kako ste isli tamo super vam je bilo, bla bla, i svi ste imali fotoaparate, a ja,Vladar i ostali momci koji nisu mogli da prisutstuvuju nikom nista? :? Bre manite vise da se hvalite bilo  :? ovako onako, vec postavite sve te slike sa vama, svi ste slikali a mi ne vidosmo n ijednu............. Ajde nemojte biti lenji cekam................................................rekoh cekam!!!!!! :evil:

--- Kraj citata ---

Ja sam se tek uselio u novi stan u Beogradu, pa nisam stigao da uvedem Internet, a u ovim Internet Centrima u kojima imam Internet, nemam programe za smanjivanje fotografija, a ne mogu da saljem fotke u punoj velicini, jer su bas preogromne, tako da ja saljem fotke kad uvedem Internet u stan ili se mozda iscimam da ih smanjim kuci pa da ih onda saljem.

H2SO4:
joj ni ja nisam uspio da se upoznam i slikam sa Ljubom :( :(

a ako neko ima sliku sa kraja takmicenja dje smo mi s foruma sa igorom i pedjom neka salju. ne znam ko je to sliko, niko od nashih  ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju