Ostalo > Offtopic

Teretana u Ustanickoj

<< < (3/4) > >>

vlada sin:
Hvala Filipe za info,ne pitam za sebe, ja vezbam na 10m od posla od pola 8 ujutru iako je uzas teretana ali taj termin mi je idealan. U koloseumu sam bio par puta dok sam jos bio aktivni sportista i secam se kakav je hard core. A u Fitline sam isao 3 meseca posto mi je drug otvorio pa mi je dao karticu, fino si opisao:-) mada ko hoce da nadje neku devojcicu  nema dalje,uvece na onim grupnim seansama je sou.

sasacg:

--- Citat: vlada sin  Oktobar 25, 2012, 02:59:08 posle podne ---Hvala Francuz, a tebi Sale pogotovo hvala, mogao  si Pinki da mi preporucis :)

--- Kraj citata ---

;D ;D ;D ;D

icko:

--- Citat: Sasa 25  Septembar 04, 2012, 05:21:41 posle podne ---Pozdrav svima :)  Jel zna neko dobru teretanu u Ustanickoj tacnije oko SC Sumice ili u blizini? Cini mi se da teretana koja je tamo u sportskom centru nije otvorena za individualce, samo za ekipe..  Hvala unapred!

--- Kraj citata ---
Bila u Mijackoj, Fit kod Ace ali neznam dal je uspeo da vrati prostorije od otimaca a ima tu pored odma i saruna a ima i jos nekih novi teretana kod okretnice trola u krusevackoj gore.

Francuz:

--- Citat: vlada sin  Oktobar 25, 2012, 02:59:08 posle podne ---Hvala Francuz, a tebi Sale pogotovo hvala, mogao  si Pinki da mi preporucis :)

--- Kraj citata ---

Nema na cemu.
Inace, bas dugo nisam bio u Titanu, znam da su ranije imali neke zavesice na mestima gde bi trebalo da su vrata za svlacionicu. :D

A inace moja preporuka je uvek Revolution na Bezaniji, to jest kome nije daleko.
Najbolja odnos cena/kvalitet (ovde govorim o popustu koji se dobija kada se uplati godisnja clanarina).

sasacg:
Cujem da je Koloseum renoviran...zna li neko nesto o tome?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju