Ostalo > Offtopic
Teretana u Ustanickoj
vlada sin:
Jel ima neka ok teretana u 70, bloku ili blizoj okolini , da nije daleko kao Koloseum, Fitline i ostale kod Piramide?
sasacg:
--- Citat: vlada sin Oktobar 25, 2012, 01:23:43 posle podne ---Jel ima neka ok teretana u 70, bloku ili blizoj okolini , da nije daleko kao Koloseum, Fitline i ostale kod Piramide?
--- Kraj citata ---
hahahaha kakav si ti medjed,daleko ti 500m do Piramide ;D
Imala je neka u 70a cini mi se,ne znam kakva je...realno ni teretana teretana nije daleko kroz Oml. brigada
Francuz:
--- Citat: vlada sin Oktobar 25, 2012, 01:23:43 posle podne ---Jel ima neka ok teretana u 70, bloku ili blizoj okolini , da nije daleko kao Koloseum, Fitline i ostale kod Piramide?
--- Kraj citata ---
Blok 70a, Titan gym. Ok teretana, u sklonistu je.
vlada sin:
Hvala Francuz, a tebi Sale pogotovo hvala, mogao si Pinki da mi preporucis :)
filip85:
ajde Vlado u Koloseum, nije baš toliko daleko :D
Titan gym je sasvim ok teretana, trenirao sam davno tamo, ima dosta jakih momaka, podrumčina u atomskom skloništu, ima uslove i za PL i za BB itd, baš kako i treba a ne neke fensi šmensi gde ne smeš da se oznojiš :)
U taj Fitline, Ethnogym i sl. ne bih ni ulazio, ono što sam video po slikama je dovoljno, to je profil teretane u kojoj ne možeš da staviš preko 100kg na šipku...
Koloseum je malo veća verzija Titan Gym-a (Koloseum 6 benčeva, 3 kosa, 4 stalka za čučanj, 2 kaveza, itd, Titan gym 2 benča, 1 kosi, 1 stalak, nema kaveza itd. da ne nabrajam sad)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju