Ostalo > Offtopic
Komunalni policajci tuku putnika bez karte
SAJ:
--- Citat: Slanina Septembar 21, 2012, 07:01:41 posle podne ---Pa ne znam bas dole u CG su bas lepo proslavili njihovu nezavisnost, pa su cak poceli da izmisljaju neke njihove reci kako bi se razlikovali a i kako vidim priznali su i Kosovo, toliko o njihovoj ljubavi
--- Kraj citata ---
Druze to je uradila politika a ne narod CG.
Sad ces ti rec pa narod je birao tu vlast ali to je vec neka druga tema o kojoj bi se moglo pricati 100 godina.
Nisi iz CG i ne znas kako stoje stvari....
tanatos:
--- Citat: sasacg Septembar 21, 2012, 06:31:45 posle podne ---Ali ja ti garantujem da bi tamo vise od pola ljudi ginulo za Srbiju ispred 99% ljudi odavde
--- Kraj citata ---
Bi lagano. Jos su moji svi iz Berana, veci Srbi od 99% Srba iz Srbije. Sve ce to doci na svoje, samo polako.
Stricu uzese auto zato sto je na firmu iz Berana ciji je on vlasnik a vodi se da zivi u NS. I opet voli Srbiju vise od CG...
BBBbbb:
E ovo sto se desilo na forumu je ono sto ce se verovatno i desiti u javnosti po pitanju ove dvojice debila iz busa.
Krenuce da se kuka na Djilasa, bedu u drzavi i sl. Jbte zavrsilo se na "bratskim" svadjama opet...
Jos ce ova dva debila ispasti zrtve drustva.
Umesto da fokus bude na to da li ce oni relativno brzo dobiti adekvatne kazne, ovaj putnik sto se ponasao ko kreten, za remecenje javno reda i mira, a komunalni krivicnu za napada, nasilje ili sta vec.
Da vide i drugi sta ih ceka kad prave sranja...
sasacg:
--- Citat: tanatos Septembar 21, 2012, 08:08:13 posle podne ---
--- Citat: sasacg Septembar 21, 2012, 06:31:45 posle podne ---Ali ja ti garantujem da bi tamo vise od pola ljudi ginulo za Srbiju ispred 99% ljudi odavde
--- Kraj citata ---
Bi lagano. Jos su moji svi iz Berana, veci Srbi od 99% Srba iz Srbije. Sve ce to doci na svoje, samo polako.
Stricu uzese auto zato sto je na firmu iz Berana ciji je on vlasnik a vodi se da zivi u NS. I opet voli Srbiju vise od CG...
--- Kraj citata ---
Evo ga jos jedan Vasojevic ;D
tanatos:
--- Citat: BBBbbb Septembar 21, 2012, 08:18:18 posle podne ---E ovo sto se desilo na forumu je ono sto ce se verovatno i desiti u javnosti po pitanju ove dvojice debila iz busa.
Krenuce da se kuka na Djilasa, bedu u drzavi i sl. Jbte zavrsilo se na "bratskim" svadjama opet...
Jos ce ova dva debila ispasti zrtve drustva.
Umesto da fokus bude na to da li ce oni relativno brzo dobiti adekvatne kazne, ovaj putnik sto se ponasao ko kreten, za remecenje javno reda i mira, a komunalni krivicnu za napada, nasilje ili sta vec.
Da vide i drugi sta ih ceka kad prave sranja...
--- Kraj citata ---
remecenje javnog reda i mira je SAMO! onda kad to gradjanima smeta i isti TO PRIJAVE!
Za to sam bar osudjivan :D
Ovde nema RJRM, ovde mogu policajca da tuze za remecenje, zato sto je uznemirio putnike u autobusu svojom nestrucnom intervencijom.
Debelajner... nema dela! Ako neciju uslugu neces da platis, taj neko te goni po privatnoj tuzbi, policija nema nista sa tim po zakonu. Jel on dao licnu kartu (pasos)? Jeste. cao zdravo.
@ sasa
Veci sam Vasojevic bio dok je ista drzava bila, sad sam malo "mirniji" al ne manje ponosan! To nikako :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju