Ostalo > Offtopic
BAKIC
bojan lepojevic:
Van cele price BB-a i foruma, Bakic je stvarno veliki covek i jos veci prijatelj..meni uopste nije bilo jasno kako je moguce da je upao u takvu pricu, jednostavno to nije on. Posle toga sam prelistao nesto malo po forumu i rekao bih da je lose odreagovao, to sebi nije trebalo da dopusti.
Tacno je da sampion mora biti iznad takvih stvari, ali i on je samo covek..i nema nista gore nego kad te bezbroj NN lica orkestrirano proziva i covek je jednostavno pukao!
Ok, ispao je los lik, ali da svako malo stigne da mu se podsmeva i da ga omalovazava, to nije u redu.
ela ela:
CHOICE OF THE WARRIOR WITH LEPOMIR BAKIC
Evo ja npr kad pogledam ovaj snimak gde covek u siledzijki i zunzarama
(apsolutno gay stajling-protiv gay populacije inace nemam nista ali mi je degutantno
ovako ispred Hrama)i-dakle-spred Hrama prica(da ne kazem sta gore)-ma ne mogu ga ni slusati
i preko klipa sam preletela ali ovo je ocajno i zalosno.Nemam reci.
I crkoh od ljubomore i zavisti-bas mu zavidim na zivotu i egocentrizmu bez pokrica-na tome kakav je covek,
na toj mrznji i besu koju nosi u sebi i koja ga truje i koja mu je pokretac a odvesce ga i vec ga je odvela na
stranputicu.Verovatno treba da mu zavidim i na razorenoj porodici jer ko sisa zenu,dete,bb je zivot,bb je na
prvom mestu.To je primer i to je poruka mladima-ono na sta treba da se ugledaju :-[
I koga vise boli uvo uopste za Bakica.Ali mislim da je kre......a i on to svojim javnim nastupima i potvrdjuje.
Molim lepo.
bojan lepojevic:
Dakle, posto si ti sad dala svoju obzervaciju o tome kako je Bakic kreten, treba svi da se slozimo sa tobom?
Ako te zabole za Bakica, sto se uopste bavis njime?
Mnogo sampiona poznajem licno, moram ti priznati da tu ima svakakvog sveta - u najmanju ruku zlonamernog, a ovaj doticni, kojem se nepotrebno poklanja paznja, nije ni blizu toga. U nekim situacijama je ispao prijatelj kakvih malo ima..
Nisam cuo da je nekome nesto ucinio nazao, a mnogi su se nasli u ulozi sudije..nekada moras biti vest diplomata u javnom eksponiranju, a on je sve sem takticar i tu se preracunao.
Nije problem kad ti ime i prezime daju kritiku, ali nekad je bas nisko kad ti sude keybord eksperti.
VeljaP:
--- Citat: bojan lepojevic Septembar 23, 2012, 11:11:55 pre podne ---
Nije problem kad ti ime i prezime daju kritiku, ali nekad je bas nisko kad ti sude keybord eksperti.
--- Kraj citata ---
Pa nije ela ela bas keyboard expert, i ona je aktuleni prvak drzave u powerliftingu
bojan lepojevic:
Uopste nisam mislio na elu, dobro svi znamo za njene rezultate..mnogi su se ukljucili u prozivke bez valjanog argumenta
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju