Ostalo > Offtopic

BAKIC

<< < (8/8)

tanatos:
Uspesan je za sebe, cao zdravo. Ne vredi bas ovoliko raspravljati na ovu temu.

Nenad018:
Kako sam omasio ovu temu jbt ? Posle Borisove teme  ovde treba svratiti definitivno.

Bakic sta radi u svom privatnom zivotu je njegova privatna stvar, ali par seminara koje sam preslusao su vise o njemu nego uopsteno o BB. Fascinatno je koliko ljudi odmah staje u zastitu nekome, odmah tu krecu rasprave ciji je veci .
     Ako mozemo da komentarisemo Milosa Sarceva kada je bilo ono hapsenje i ostale stvari zasto ne bi mogli nekog drugog, a realno sto je Isus popovima nama je Milos.
Ako je neko javna licnost i svuda se gura mora da bude spreman kako na pohvale tako i na kritike.
Nisam psihic ali rekao bih da je Bakicev problem to sto je krenuo da sve gleda kao nepriajtelje kad je poceo da osvaja takmicenja i krenuo da "pisa po sirotinji". I onda kad se okliznuo nije valjda ocekivao da ce svi plakati zbog toga.

Secam se takodje da su svi lepo pricali o Mihajlovicu i onda je on dobio na nekom takmicenju i krenuo da udara po Sasi ili kome bese vec i sam iskopao sebi jamu.
Pravi sampioni i ljudi ne hvale sebe vec ih drugi hvale.
Neki od vas bas nemaju pametnija posla pa glume heroje iz stripova...

Forum sluzi za raspravu, komentarisanje , savete i kao takav funkcionise savrseno do sada. Niko nije zasticen kao beli medved ovde ... ili gresim ?

Wroy:

--- Citat: Nenad018  Septembar 24, 2012, 11:01:37 pre podne ---Kako sam omasio ovu temu jbt ? Posle Borisove teme  ovde treba svratiti definitivno.

Bakic sta radi u svom privatnom zivotu je njegova privatna stvar, ali par seminara koje sam preslusao su vise o njemu nego uopsteno o BB. Fascinatno je koliko ljudi odmah staje u zastitu nekome, odmah tu krecu rasprave ciji je veci .
     Ako mozemo da komentarisemo Milosa Sarceva kada je bilo ono hapsenje i ostale stvari zasto ne bi mogli nekog drugog, a realno sto je Isus popovima nama je Milos.
Ako je neko javna licnost i svuda se gura mora da bude spreman kako na pohvale tako i na kritike.
Nisam psihic ali rekao bih da je Bakicev problem to sto je krenuo da sve gleda kao nepriajtelje kad je poceo da osvaja takmicenja i krenuo da "pisa po sirotinji". I onda kad se okliznuo nije valjda ocekivao da ce svi plakati zbog toga.

Secam se takodje da su svi lepo pricali o Mihajlovicu i onda je on dobio na nekom takmicenju i krenuo da udara po Sasi ili kome bese vec i sam iskopao sebi jamu.

Forum sluzi za raspravu, komentarisanje , savete i kao takav funkcionise savrseno do sada. Niko nije zasticen kao beli medved ovde ... ili gresim ?

--- Kraj citata ---
slazem se sa svime sto si napisao.. problem je sto na ovom forumu ipak postoje neke tabu teme.
kad si vec spomenuo Sarceva.. on se ako se ne varam zenio dva puta, niko nije imao ni rec zamerke na tome ovde, dok kad je Bakic u pitanju vidimo nesto potpuno drugo...
jedno je kada o necemu argumentovano diskutujemo, a nesto sasvim drugo ako se bavimo carsijskim pricama, i zadiremo u neciji privatan zivot, na vise nego neprimeren nacin i to je ono sto meni licno smeta... verujem da nikom od nas ne bi prijalo da se prica o njegovoj porodici, u bilo kom kontekstu, bio javna licnost ili ne.
da dodam samo, nisam Bakicev advokat, niti ga poznajem :)

mica86:

--- Citat: Nenad018  Septembar 24, 2012, 11:01:37 pre podne ---Kako sam omasio ovu temu jbt ? Posle Borisove teme  ovde treba svratiti definitivno.

--- Kraj citata ---
x2
postedeo si me pisanja :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju