Ostalo > Offtopic

Mrsavljenje

(1/2) > >>

shomi.:
Pozdrav.Nisam znao gde da otvorim temu pa sam odlučio da to bude deo "Offtopic".Evo o čemu se zapravo radi:

-Imam 15 godina visok sam 1,68 M i imam oko 70 kilograma.Kolika je idealna kilaža za mene?Kako da "prirodno smršam"?Bez teretane i hemije.Šta da izbacim , a šta da ubacim u ishranu?Koja pića da pijem?Sokove i vodu(negazirane sokove) ili samo vodu?

P.S:Idem oko 2 kilometra svaki dan do škole i kući.
Hvala vam unapred.

Iron M.:
zasto da mrsas, tamam si valjda, osim ako nisi mastan ko tulumba.

shomi.:
Puno sala brt.

Miske1:
Da si citao forum, nasao bi resenje... Posto si lenj i neces da se potrudis da citas forum i lupas gluposti, niko ne bi trebao ni da ti odgovori sta da radis. Procitaj ovo:

http://wwwogistra-nutrition-shop.blogspot.com/2012/07/rotacija-hidrata-bez-brojanja-grama.html

Posto kazes da neces da treniras, onda izostavi suplementaciju i drzi se samo hrane koja je navedena.

mikano:
Zdravo  ljudi!  :)
Ja  sam  odlučila  da  smrsam.  Visoka  sam  175, teska  80kg. Krenula  sam  na  trcanje  pre  nekih  mesec  dana, malo  sam  se  smorila  jer  sam  od  tad  nabacila  3  kg.  :-[  Mada ,  nisam  pravila  nikakve  promene u  ishrani...Danas  sam  resila  da  se  malo  uozbiljim. Izbacila  sam  slatkise,  sokove  i  testo   iz  ishrane, kao  i  kafu. Uclanila  sam  se  u teretanu. E, sad...Ovo  je  prvi  put  da  sam  u  teretani. Danas   je  dan  D  i  ja  stvarno  ne  znam  kako  da  se  organizujem, sta  da  radim,  kakav  plan  vezbanja  da  napravim. Zelim  da  smrsam  15  kg ali  i  da  se  oblikujem  i  zategnem.Shvatam  da  sve  to  ne  moze  preko  noci, nemam  iluzije  da  cu  za  mesec  dana  da  se  transformisem, niti smatram  da  je  to  zdravo.
Imam  za  vas  pitanja:
1. Koje  vezbe  mi  preporucujete  u  teretani  i  kojim  redom?
2.Da li  da  nastavim  da  trcim  svaki  dan? Koliko  puta  nedeljno  da  idem  u  teretanu?
3. Sta  mislite  o  izbacivanju  vecere? Sestra  mi  je  to  pominjala kao  najdelotvorniji  nacin  skidanja  kilograma.
4. I  sta  mislite  o  ovim  onlajn  vezbicama? http://www.youtube.com/user/FitnessBlender  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju