Ostalo > Offtopic

Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"

<< < (7/15) > >>

Milos-86:

--- Citat: cartell  Novembar 23, 2012, 05:46:17 posle podne ---inace sam veliki obozavatelj strategija
ako je iko igrao commandos igricu onda zna o cemu pricam..
nisam igrao star craft 2 jer mi komp ne dozvoljava ali je igrica per-ver-zi-ja! :)

--- Kraj citata ---

Bravo matori, Commandos neprevazidjena! Starcraft 2 rastura ali ima vise RPG elemenata (solo misije)... i dalje je prvi bolji nekako :) Evo preporuke - Warhammer 40,000 Dawn of War (prvi deo), jako dobra ako volis old-school RTS

MrT:
Tema me podseca na ovo:
http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s10e08-make-love-not-warcraft

:)

bingo:

--- Citat: Milos-86  Novembar 23, 2012, 05:50:55 posle podne ---
--- Citat: cartell  Novembar 23, 2012, 05:46:17 posle podne ---inace sam veliki obozavatelj strategija
ako je iko igrao commandos igricu onda zna o cemu pricam..
nisam igrao star craft 2 jer mi komp ne dozvoljava ali je igrica per-ver-zi-ja! :)

--- Kraj citata ---

Bravo matori, Commandos neprevazidjena! Starcraft 2 rastura ali ima vise RPG elemenata (solo misije)... i dalje je prvi bolji nekako :) Evo preporuke - Warhammer 40,000 Dawn of War (prvi deo), jako dobra ako volis old-school RTS

--- Kraj citata ---
pa starcraft je mmo igrica, nije da igras misije ..

exer86:
uf.. sve... quake live, ovaj novi hitman je preodlican,,black ops2....

dame_3:

--- Citat: *Tony Montana*  Novembar 23, 2012, 10:22:25 posle podne ---mafia najabolja i to  jedinica

--- Kraj citata ---
Dvojka je bolja u smislu grafike i gameplaya, što ne treba čuditi, ali je prekratka, k'o i sve ove nove igre ... kec je bio baš vrhunski, nije bio ni lagan uopšte, sjećam se da sam se mučio s nekom misijom u nekoj crkvi, po nekim krovovima ...
mafia je vrh !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju