Ostalo > Offtopic

Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"

<< < (8/15) > >>

guliver123:
t
--- Citat: *Tony Montana*  Novembar 25, 2012, 04:10:29 posle podne ---ja sam se mucio na trkama sa formulama

--- Kraj citata ---
to je bilo mucenje i to kako... jedna greska prevrne se bolid i ode cela trka u kurac

Persie:

--- Citat ---preporuke - Warhammer 40,000 Dawn of War (prvi deo), jako dobra ako volis old-school RTS
--- Kraj citata ---
Warhammer 40,000 space marine isto razbija  ,malo da se ispraznis nad orcima  8)

Inace nisam ljubitelj horro filmova/igrica ali Deadspace sam morao da igram,fenomenalna igrica atmosfera,prica grafika jedva cekam trojku  ;D

bmsking:
Preporuka za Assassins Creed 3. Samo sto je igra puna bugova pa treba pricekati patch.

dame_3:

--- Citat: animal4444  Novembar 25, 2012, 10:30:28 posle podne ---Preporuka za Assassins Creed 3. Samo sto je igra puna bugova pa treba pricekati patch.

--- Kraj citata ---
Ne znam na čemu igraš, na PC još nije izašla oficijelno, pa možda igraš neki port koji su inače jako bagoviti.
Ja sam je prešao na Xboxu i samo mi se jednom desio bug, igra mi je zaledila dok sam išao prema markeru,
pored toga ništa specijalno, 2-3 sitna grafička buga.

Milos-86:

--- Citat: dame_3  Novembar 26, 2012, 09:25:59 posle podne ---
--- Citat: animal4444  Novembar 25, 2012, 10:30:28 posle podne ---Preporuka za Assassins Creed 3. Samo sto je igra puna bugova pa treba pricekati patch.

--- Kraj citata ---
Ne znam na čemu igraš, na PC još nije izašla oficijelno, pa možda igraš neki port koji su inače jako bagoviti.
Ja sam je prešao na Xboxu i samo mi se jednom desio bug, igra mi je zaledila dok sam išao prema markeru,
pored toga ništa specijalno, 2-3 sitna grafička buga.

--- Kraj citata ---

Izasla je oficijelno, i to jos prosle nedelje  8)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju