Ostalo > Offtopic

Ljubitelji video igara ili što bi rekli "gameri"

<< < (9/15) > >>

dame_3:

--- Citat: Milos-86  Novembar 26, 2012, 11:19:48 posle podne ---
--- Citat: dame_3  Novembar 26, 2012, 09:25:59 posle podne ---
--- Citat: animal4444  Novembar 25, 2012, 10:30:28 posle podne ---Preporuka za Assassins Creed 3. Samo sto je igra puna bugova pa treba pricekati patch.

--- Kraj citata ---
Ne znam na čemu igraš, na PC još nije izašla oficijelno, pa možda igraš neki port koji su inače jako bagoviti.
Ja sam je prešao na Xboxu i samo mi se jednom desio bug, igra mi je zaledila dok sam išao prema markeru,
pored toga ništa specijalno, 2-3 sitna grafička buga.

--- Kraj citata ---

Izasla je oficijelno, i to jos prosle nedelje  8)

--- Kraj citata ---
Izvinjavam se, izašla je :D Rekli su popraviti za PC te bugove, izgleda da su prešli raju ...

bmsking:

--- Citat: dame_3  Novembar 27, 2012, 09:49:20 pre podne ---
--- Citat: animal4444  Novembar 25, 2012, 10:30:28 posle podne ---Preporuka za Assassins Creed 3. Samo sto je igra puna bugova pa treba pricekati patch.

--- Kraj citata ---
Ne znam na čemu igraš, na PC još nije izašla oficijelno, pa možda igraš neki port koji su inače jako bagoviti.
Ja sam je prešao na Xboxu i samo mi se jednom desio bug, igra mi je zaledila dok sam išao prema markeru,

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Izvinjavam se, izašla je :D Rekli su popraviti za PC te bugove, izgleda da su prešli raju ...

--- Kraj citata ---
Navodno najavljuju neki veliki patch koji popravlja performanse i ostale bugove...ali dok on stigne gotova igra :d Sad polako krecemo na Far Cry 3 i onda do proleca sledece godine GTA 5 :D

sasacg:
Jel Far Cry 3 slicniji dvojci ili prvom delu? Dvojka mi je bila nekako cudna i usporena

dame_3:

--- Citat: sasacg  Novembar 29, 2012, 09:35:40 pre podne ---Jel Far Cry 3 slicniji dvojci ili prvom delu? Dvojka mi je bila nekako cudna i usporena

--- Kraj citata ---
Dosta je bolji od dvojke, nema više smaranja što se tiče vožnje. I dalje je open world u igri, ali je dosta
bolje to sve izvedeno nego u dvojci. Extra je Far Cry 3 !

dame_3:

--- Citat: bmsking  Novembar 29, 2012, 02:16:04 pre podne ---
--- Citat: dame_3  Novembar 27, 2012, 09:49:20 pre podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Navodno najavljuju neki veliki patch koji popravlja performanse i ostale bugove...ali dok on stigne gotova igra :d Sad polako krecemo na Far Cry 3 i onda do proleca sledece godine GTA 5 :D

--- Kraj citata ---
kod mene su na repertoaru nba, fifa, transformersi i još jednom ću da pređem gta iv dok ne stigne petica na piratebay :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju