Ostalo > Offtopic

Pravda u Hagu

<< < (2/5) > >>

mica86:

--- Citat: vlada sin  Novembar 17, 2012, 10:19:33 pre podne ---Ne mogu da zamislim kako je ljudima koji su sve prosli
--- Kraj citata ---

Ispada na kraju da je Srbima u Hrvatskoj bilo dosadno, nisu znali sta da rade pa je njih 220 000 pobeglo onako iz fazona.
Sramota!
Čudi me kako pojedinci nisu i kod nas izasli na ulice da proslave, jer su se za ovo zalagali....dupelisci, jebale ih integracije, Evropa...

Dionis:
nama ne trebaju neprijatelji dovoljni smo sami sebi...dok oni svoje generale velicaju pocevsi od nacionalne tv pa do skola, fakulteta obdanista mi nase poslali na klanje ...pa jel moguce da smo tolio naivni da smo mislili da je to pravi sud znaci ne verujem....jebite se evropejci i jugonostalgicari

denza025:
Nemojte da me shvatite pogresno, ali mislim da ovakve teme ni ne treba postavljati na ovakvom forumu pa cak ni u offtopic.. Moze samo sr*nje da nastane bez ikakve potrebe..

@OT
Strava, uzas i sramota

exer86:
tako je.. i ja mislim da ovakvim temama nije mjesto ovdje.. Hrvat sam, i iskreno, ne zanima me nista vezano za to.. Ne uzimam to kao vecina ljudi, svi slave nesto. meni je skroz svejedno.. ne zamaram se.. Cak sam bio i protiv oslobodenja.... Samo mi je muka od toga svega, tv, novine, pun facebook toga... bljak

Lazar Popovic:
Amerika ih je oslobodila, Hrvatska ih slavi..e sad je fora koliko ce njihova sloboda da kosta Hrvatsku-verovatno neki novi kredit za koji ce da zalegne neko Hrvatsko ostrvo, ili jos neka nacionalna firma. E kad za par godina vide koliko je drzavu kostala njihova sloboda, pitace se..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju