Ostalo > Offtopic

Strije - iskustva

<< < (6/17) > >>

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@Vladar

Ta krema mi je pomogla sa oziljkom kojeg imam izmedju ociju malo gore sam jednom racopao glavu, i kad sam imao savove poceli su me mazat sa time, i nakon sad se skoro ne vidi osim ako se ne zabuljis, nisam ja rekao da to ne radi to je super stvar i dan danas, moja majka u tome vidi spas za oziljke i opekline, ali ipak mislim da su strije nesto drugo, sto se tice uklanjanja na vizualnom dijelu!

Vladar:
Pa to je i moje neko iskustvo... razumjeli smo se! ;-)

THEROCK:

--- Citat: Vladar  Oktobar 11, 2006, 09:42:44 posle podne ---Pa to je i moje neko iskustvo... razumjeli smo se! ;-)

--- Kraj citata ---

Pojavljivanje strija pre svega zavisi od genetike. najvaznija stvar koja se ne moze izmeniti ali kako se pojave tako ce da izblede i niko se ne treba opterecivati tim po meni glupostima.

N_E_Z_N_A_L_I_C_A:

--- Citat: THEROCK  Oktobar 13, 2006, 03:22:57 posle podne ---
--- Citat: Vladar  Oktobar 11, 2006, 09:42:44 posle podne ---Pa to je i moje neko iskustvo... razumjeli smo se! ;-)

--- Kraj citata ---

Pojavljivanje strija pre svega zavisi od genetike. najvaznija stvar koja se ne moze izmeniti ali kako se pojave tako ce da izblede i niko se ne treba opterecivati tim po meni glupostima.

--- Kraj citata ---

Oprosti BB je sport estetike, a pucanje koze je fizicko ostecivanje znaci ono sto se VIDI, dakle nikako ne moze biti zanemarivo! Barem po meni ne!

THEROCK:

--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A  Oktobar 13, 2006, 04:33:45 posle podne ---
--- Citat: THEROCK  Oktobar 13, 2006, 03:22:57 posle podne ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Oprosti BB je sport estetike, a pucanje koze je fizicko ostecivanje znaci ono sto se VIDI, dakle nikako ne moze biti zanemarivo! Barem po meni ne!

--- Kraj citata ---

Da ali kad se lepo isuncas a ko se takmici namaze bojom nece se primecivati. Velika vecina profi ima problema sa strija pa nikom koliko ja znam nisu oduzeli poene na takmicenju zato sto ima strije.
Ja znam da sam genetski predodredjen da imam strije i to ne mogu da promenim jedino da prestanem da treniram a to nikad necu uraditi zbog strija. I ja bi voleo da nema taj genetski prpvblem al jebiga rokas pa sta bude

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju