Ostalo > Offtopic
Strije - iskustva
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@THEROCK
>Pa naravno da neces prestat trenirat zbog toga naravno kao ni ja a i vecina koji vole ovaj sport, samo jos jedna opaska sto se tice strija i suncanja, mislim da suncanje ne pomaze, vec ostaju bijele trake zbog pigmenta koji je ili ostecen ili nesto ne stima sa njim, vidio sam kod dosta ljudi crno tijelo izrazito bijele strije, ali naravno to su one debljinske strije mozda je to malo razlicito od bilderskih jer ja imam samo par na oba pazuha a tu sunce slabo dolazi tako da na mom iskustvu ne mogu rec ali ono sto vidim na plazi je drugacije.
Poz
Markonsw:
pozdrav svima,
eo ovako, krenuo sam od nedavno da se bavim malo "profesionalnije" BB-om , idem redovno svaki dan jedan trening dnevno, radim po jednu misicnu partiju dnevno , a kad radim ruke onda biceps,triceps, i eventualno podlaktice,onda jedan trening ledja, jedan grudi, jedan noge... itd i radim svaki drugi dan jos i trbusnjake, zanima me koliko je ovaj program dobar, sta bi trebao menjati i zasto?
i jos jedno pitanje, nedavno mi se pojavilo par kratkih strija na gornjem delu bicepsa, kod ramena, jos uvek su crvene"sveze" pa me intresuje kako spreciti nastanak novih , kako i dal je moguce ukloniti ili barem ublaziti ove postojece...
hvala unapred na pomoci ;)
Spartak:
strije su hardcore
Markonsw:
--- Citat: Spartak Novembar 03, 2007, 10:28:35 pre podne ---strije su hardcore
--- Kraj citata ---
hahaha , istina... al nije ih lepo za videti ;D
sasacg:
Ima negde tema o strijama cini mi se...a treninga jedna grupa misica dnevno je OK :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju