Ostalo > Offtopic

??????

(1/7) > >>

Pedja_Petrovic:
STA MISLITE VI....

DAKLE OVAKO...

DALI MI KOJI OVDE BESUMUCNO POSTUJEMO I OSTAVLJAMO OVLIKO POSTOVA..UGLAVNOM DOBRIH KOJI SE SVODE NA DOBRONAMRENE SAVETE GUBIMO VREME I IZIGRAVAMO BUDALE KAKO BI REKLE NEKE NASE KOLEGE...

DA SMO PA HAJDE DA KAZEMO PROBISVETI JEL GUBIMO VREME PO CEO DAN ISPRED EKRANA I POMAZUCI ONIMA KOJI SU ZELJNI ZANJANJA..

DAKLE...OVDE SPADAM U PRVOM RDU JA,PA VELIKI,PA SALECG..PA VLADAR..PA BORIS KOJI JE TRENUTNO ODSUTAN..PA MARKONI....I GOMILA DRUGIH MOMAKA KOJI DAJU SAVETE RECIMO KAO MILAN NY...ITD..ITD..ITD...

DAKLE..MI GUBIMO VREME I MI SMO NERADNICI JEL POMAZEMO LJUDIMA!!!!!

ZANIMLJIVA TEROIJA OD STANE KOLEGA.....

EVO JA CU KONRENTO DA ODGOVRIM ZA SEBE DA JEL ZA DRUGE NEZNAM KAKO TO RADE ALI PREPTOSTAVLJAM DA IM JE KOMP JEDNA OD PRIMARNIH SPRAVA ZA UCENJE.....MENI NIJE..

ALI NEZNAM DALI SU TE CENJENE KOLEGE NEKADA CULE ZA REC...

LAPTOP!!!!---MAGICNA REC...

PA ETO..REISLI MSO I TU MSITERIJU...

IMAM GA I NOSIM GA SVUDA SA SOBOM I S OBZIROM DA ZIVIM U MESTU GDE JE WIRELESS DOBRO ORGANIZOVAN NET IMAM PO CELOM GRADU TJ SIGNAL IMAM PO CELOM GRADU I VOEM ALKO KADA GOD HOCU SAM STALNO NA NETU

A TO JE ZATO..

DA SE OPVAJ FORUM NE PRETOVRI U GOMILEU SRANJA PISAJUCI I PRAVDAJCUI ZASTO JE MARKO JUCER UKRAO U PRODAVNCICI SIBICA JEDNU KIUTIJU CIGARA..

OVO JE BB FORUM I NA NJEMU SE ODGOVARA NA POTANJA VEZNA ZA BB..

BILI MI PROFI ILI NE...WHO THE FUCK C..........NAJBOLJI SMO..SVIDELO SE TO NEKOME ILI NE..

MOGU SAMO DA NAM GLEDAJU ISPOD REPA I DA PISU O TOME KAKO SMO NERADNICI JEL CELE DANE POROVIDIMO NA NETU...

POZDRAV ZA EKIPU I HTEO BI DA CUJEM VASA MISLJENJA O OVOJ STVARI..

I JOS JENDA STVAR...VEOMA VAZNA KOJU SAM ZAOBRAVIO DA KAZEM.

OVAJ FORUM SU PODGILI. I VODE GA...BODY BUILDERI........A TO JE VELIKA RALZIKA KADA FORUM DIGNE NEKO KO SE U GYM RAZYME KAO MARICA U KRIV K........

VELIKA RAZLIKA..

MISLIM DA BI ZANIMLJVIO BILO GLEDATI RECIMO KADA BIH JA VODIO FORUM U NUKELARNOJ BIOLOGIJI!!!!!!

ASTA LA VISTA

Zoka:
Meni je pravo da ti kazem bezveze o tome i pisati ili bilo sta objasnjavati...
Ako se pogelda statistika, ja sam medju prvih 3 po vremenu porovedenom ovde...
a ako to znaci za nekog da sam neradnik. ma zaboli me dupe...
Svako od nas je na forumu koliko zeli i ne kontam sto to nekog drugog svrbi...
Sto se tice forumuma i savjeta na njemu, meni je samo zao, sto ovo sto sam naucio ovde nisam znao puno ranije i sto na
ovaj forum ne mozemo dovuci sve one koji vjezbaju... nek bar osnove nauce sto se tice treninga, ishrane, suplemenata pa i steroida...
I ne razumijem Pedja sto to tebe pogadja... ja uvijek kad cujem nesto tome slicno imam uzrecicu...
"Lajte kere Jakopsvelda..."
Libo te tuki Pedja... ovaj forum ima skoro 2000 clanova i to je to... kome se ne svidja pa nek ne dolazi jebo ga ja :)

Corey:
Ne vidim kako neko može da nam sere za tako nešto.Druga stvar je provoditi ceo dan na nekom forumu tipa burek gde ništa ne dobijaš sem 1000 postova na dan dok ovde možeš steći dosta znanja a i da budeš u prilici da svoje podeliš.Svi volimo ovaj sport i ne vidim kako je to bacanje vremena pričati i nečemu što te zanima i čime se baviš bilo rekreativno ili malo ozbiljnije.Ovo mesto spaja sve ljudi istih interesovanja i ne žalim ni jedan min. proveden na ovom forumu.
poz

PROFILER:
Pa vidi, ne znam ko je taj sto tako misli i koji je bio cilj takve izjave, ali u jedno sam siguran a to je sledece... na ovom forumu svako ko ima imalo volje i zelje da cita moze mnogo da nauci, a razlog tome jeste bas vi pojedinci koji ste bezrezervno spremni da podelite i svoje znanje i sto je jos vaznije svoje iskustvo sa svima nama. Mi to moramo da cenimo i postujemo jer niko nije duzan da se na ovakav nacin bavi nama (citaj bez para). Mozda sam malo i skrenuo sa teme ali stvarno nisam imao nikakav komentar za ljude koji onako nesto mogu da kazu za vas momci, sto je neko i pomenuo gore "sta te boli k* sta ko misi", pa sam eto iskoristio priliku da se zahvalim na vasem strpljenu i znanju koje delite sa nama forumasima jer bez toga bi put ka ostvarenju nasih ciljeva bio zasigurno mnogooooooooo duzi.

Pozz

P.S. Forum je zasigurno najbolji bas zbog toga ,kako je i Pedja gore naveo, jer ga vode ljudi koji su se posvetili BB

dr_rapid:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 06, 2006, 07:38:36 pre podne ---
DAKLE..MI GUBIMO VREME I MI SMO NERADNICI JEL POMAZEMO LJUDIMA!!!!!

ZANIMLJIVA TEROIJA OD STANE KOLEGA.....

--- Kraj citata ---

Khm... a cija je to tupava teorija, koje kolege su upitanju? :evil: :evil: :evil: :evil:
Takve kolege treba ignorisati, i to je sve. Ima dosta tipova cije postove ili ne citam (preskacem ih), ili ih ne mogu procitati jer ne kontam sta je doticni napisao. Ja sam trenutno imao dosta obaveza oko faksa pa ne postujem zestoko :) kao pre, ali ovaj forum me je naucio dosta toga, i zato sam i dalje tu - zbog ZNANJA. Cak i kad mi licno nesto nije jasno pazim prvo da saznam, pa da onda mozda posaljem pm nekome od moderatora,  jer znam da ih sigurno svako svasta pita (bez da se pomuci i iscita forum), a i postujem njihovo slobodno vreme. Ko to ne moze i nece da ceni, jbg... cudni su putevi Gospodnji...svaki vodi negdje... pa onda na drugu stazu kolege ;)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju