Ostalo > Offtopic

??????

<< < (2/7) > >>

Remetik:
Sjajno... :evil:

Pa da to su ljudi koji su skloni da ti kazu cak i stvari tipa: "Samo UH i masti..protein je potpuno sporedna stvar"....i onda se ti pretvoris u idiota zvanog 1001 pitanje, a on u velikog misticnog maga BB, jer normalno je da ako poslusas savet tog tipa kreces neminovno dole...i onda tebi ne ide, a on-oni ti onda daju jos neki savet, pa ti naprave kuru...i onda veseeeloooo!!!! Tako su "oni" uvek negde gore, dok  ti  cackas po nekom mulju...o zdravlju da i ne govorim. Tako se mnogo mladih ljudi zamlacuje po raznim teretanama slusajuci kvazi strucnjake, gubi vreme i ugrozava svoje zdravlje, pa i zivot. Ne znam zasto mnogi imaju utisak da ce im neko oduzeti nesto, verovatno zato sto negde u podsvesti drze to da su njihovi rezultati toliko mizerni da bi jedan "klinac" a la Aca Polomac mogao da ih stavi u dzep za samo godinu-dve i umesto da mu prenesu neko znanje ( ako ga uopšte i imaju) i ugrade sebe u njegovu karijeru i time postignu jos vise...neeeeeee oni ce gledati da ga sapletu...ili sta vec...JER GOSPODO: I AM THE MANI!!! Zato vas osudjuju jer se osecaju inferiorno...odbaceno...ili kako vec! Otkrivate tu kojekakvim "indijancima" male tajne velikih majstora. Sta ce onda njima da ostane??? Pocemu ce biti posebni???

Sjebali ste ima koncepciju i to vam nikada nece oprostiti!  :wink:

Boj@n.R:
Ja sam svakog dana ovde, mozda ne dajem suvise komentara (kad nemam sta reci onda cutim:) ali sam itekako prisutan i pratim sve teme, meni je takav posao da mogu po ceo dna da "gubim vreme ovde" tako da sta nas bre boli k......,  drugo gde da nadjem sve ove informacije na jednom mestu koje su ovde???? Nikad do sad nisam naisao na ovakav sajt  (kod nas) gde bukvalno mozes pitati glupost nekog poput naseg generala(profi bildera) a da te bude blam tipa " a jel su protejini sterodi?" :D :D Dakle Pedja prijatelju, sta se primas na budale bez obzira ko da je rekao, mi znamo nase svi ovde tako i radimo, onaj ko misli da smo budale taj je budala eto. Znas kako, ovde ste svi vi koji ste nesto postigli u bodybuildingu, da ne pominjemo i ljude vani kao sto je Milos i Binais, pa onda neki bilderi strani koji se ovde ukljucuju svremena na vreme ako neko prati deo sa engleskim jezikom?! Ovde mozes naci od lokomotive do igle (misleci na bb) prema tome molm lepo, Zoka je dobro rekao i slazem se sa njim da je bezveze uopste diskutovati o tome!
Mitar Miric

doberman:
Ja samo znam da mi nije ovog foruma i ekipe koja vredno radi na njemu, nebi ni isao u teretanu i trudio se da nesto napravim od sebe, ustvari isao bih ali nebih video nikakve rezultate pa bih se onda smorio i batalio BB, ovako uz pomoc saveta i znanja ekipe Extreme samo napredujem, polako ali sigurno... :)
Inace sam stalno na forumu, mozda nekomentarisem mnogo ali takav sam i uzivo = cutljiv..... :)
Na kraju Pedja ako si i samo 1 osobi pomogao na ovom forumu (iskreno verujem da ih je mnooogoo vise) ti si uspeo i treba da si ponosan na to, kao sto i jesi inace ne bi bio ovde.... Pozdrav

TTgirl:
Pedjos,evo i ja da kazem nesto na ovu temu. . .Ja ovde nikome ne mogu da dam bilo kakav savet,jer jos nemam dovoljno znanja za to,a verovatno ga u skorije vreme necu ni imati.ALI,ja na ovaj forum dolazim da nesto NAUCIM OD VAS,jer ste ubedljivo prvi,i glavu dajem da najvise znate o ovom sportu. . .tako da komentare tog tipa mogu da kazu ljudi koji znaju VISE,ali i onda treba da podviju rep jer treba biti covek da bi to znanje podelio sa ljudima i ne traziti nista zauzvrat!. . .Tako da te osobe treba ignorisati jer to nije vredno tvoje paznje i zivaca. . .;)

Vexxx:
Ko dira admine saljem interventnu da bije! :D

Salu na stranu, mislim da je vasa stvar hocete li sedeti 2, 3, 5 100 sati na forumu, ja jos idem u srednju skolu pa imam vremena malo vise a i takva mi je struka da mi je ekran sudbina :) tako da s vremena na vreme se zakazim na forum iil mi je stalno upaljen dok ja cackam u mojim programima.... + imam kablovski net tako da sam on lajn skoro 24 casa...

Pozdrav svima i ne dajte se!!!

@Pedja: Nisam znao sa u BP ima wireless? Ciji>?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju