Ostalo > Offtopic
??????
Pedja_Petrovic:
@ VEXX..HALLSYS JE PROVAJDER..A PREKO KOGA ONI RADE..VERUJDA NEMAM POJMA...IMA I JOS JEDNA FIRMA KOJA SE ZOVE ABAUKUS I ONI IMAJU WIRELLES ALI SU ENSTO LOSIJI TJ NEMAJU TAKO POKRIVEN SIGNAL U CELOM GRADU ,ALI TO NIJE NI BITNO....
DRAGO MI JE DA CUJEM OVAKVE KOMTARE...
@ZOKA.....NIJE STVAR TOGA DALI MENE POGADJA ILI NE..VERUJ DA ME ZBAOLE TUKI ZA TE BUDALE....ISKRENO...ALI NAJISKRENIJE....NI MALO ME IJE DOTAKLO TO..
CAK STO VISE....TO NISAM JA NI TRAZIO DA VIDIM NEGO IGROM SLUCAJNOSTI MI COVEK POSLAO,LINK DA VIDIM STA SE PISE...RAZUME..I ZBOG TOGA SAM MORAO DA URADIM OVAK JEDAN POST..NISTA VISE..
ZASTO TO LJUDI RADE.....PA TO JE DAVNO POZNATO..ALI DA NE CESLJAM GLUPU I PRAZNU TEMU PO 1000 PUTA..
OVDE OD NEZNAM KOLIKO HILJADA POSTOVA JE 95% JE VEZNAO ZA SVAETE LJUDIMA KOJI HOCE DA ZNAJU..
OSTALO JE OFFTOPIC KOJI I NIJE KAO KOD DRUGIH JEL MI MODIS TO NE DOZOVLJAVAMO DA SE PISE KOJE KAKVE GLUPSOTI PA STE TAKO MOGLI PRIMETETI DA POVREMENO NESTJU GLUPE TEME IZ OFF-A...JEL SU TOLIKO GLUPE DA NISU NI ZA OF....
DAKLE....OVO KAKO RADIMO..RADIMO..RADIMO NAJBOLJE STO ZNAMO..
EKIPA JE MALA./...ALI JEBITACNA....
A TO..AKO NEKO NE ZELI OVDE DA OSTAVLJA POSTOVE A DRUGI GA SMATRAJU DA JE VELIKI BB I GLEDAJU U TAKVE LJUDE KAO U IKONE...E PA LJUDI,JA NISAM NI NAJMANJE KRIV TOJ SITUACIJI..VERUJTE..
TO JE OLDUKA TIH I TKAVIH LJUDI I TO JE OGLED NJIHOVOG KARATKERA I SPREMNOSTI JEL HOCE NEKOME DA POMOGNU SA SVOJIM ZANJEM ILI NE..
JA NEMAM PROBLEM SA TIM DA NEKOME KAZEM SVE STO ZNAM....NADAM SE DA STE TO I VIDELI..
ALI ANRAVNO ,DA IMA I DETLAJA O KOJIMA SUTIM JEL POD
1...NISU ZA LJUDE KOJI SE AMTARSKI BAVE SA OVIM.
2..I JA SAM IH DOBIO NA TAJ NACIN I SA RECENICOM..NADAM SE DA MOGU DA TI VERUJEM..
KRAJ PRICE STO SE TICE TOGA DELA..
ALI SMTRAM DA OVO O CEMU PRICAMO MI MODSI OVDE JE I VISE NEGO DOVLJNO INFORAMCIJA ZA NEKOGA KO HOCE DA SE TAKMICI NA JEDNOM VISOKM RANGU..MOZE I NA NASE DRZAVNO DA SE SPREMA BEZ PROBLEMA UZ OMOC SAVETA KOJIH OVDE IMA..
DA NE PRICAM O CLANICAMA I PREVODIMA ISTIH U KOJE SU MNOGO VRMEN ULOZILI VALDAR,MILAN I MNOGI DRUGI....
DAKLE....NI NAJMANJE ME NIJE LICNO DOTAKLO TO...SAMO SAM HTEO DA RAZJASNIMO SITUACIJU DA MI NISMO NERADNICI,NEGO LJUDI KOJI VOLE OVAJ SPORT...I NPR JA SAM UPRAVO ZAVRSIO SVOJ TRENING BR 2 I SAD ZDEREM NEKO PILE I KUCKAM PO LAPTOPU ZA INFO ONIMA KOJI MISLE DA BI TREBALO DA RADIM ZA NEKIM STRUGOM I DA MI IDE RADNI STAZ....HAHAHHAHAHHAAHHAHAHAH
Zoka:
A covjece, da ste vi neradnici i da ne volite ovaj sport zar bi izgeldali tako kako izgledate...
A ti sto pisu... pa nek pisu.. who give a fuck :)
TTgirl:
E,bash tako. . .ljudi su chudo kad su zavisni;)I onda tako najlakse nadju opravdanje za to sto su lenstine,uglavnom. . .
Big_Rasha:
JA sam sa ovog foruma naucio mnogo stvari.... I da kazem da je ovaj forum bio mrtav dok nije dosao Pedja...
Za svaku stvar je potreban medij pa tako i za bb... BB u Srbiji u poslednje vreme dostize veliki razvoj.... Slucajnost??? Sve je vise ljudi na takmicenjima... Slucajnost???
Mogu vas samo pohvaliti za odlican posao koji ste napravili...
Sledeci korak koji bi se trebao napraviti je TV emisija koja bi jos vise popularizovala ovaj sport...
bajic:
Hajde da i ja nesto kazem......
Ne razumem tog koji ti je to rekao. :?
Jel te on video kako izgledas ? :shock:
Ajd da sam ja bio taj kome je to rekao, pa i nekako!
Ostalo, ako mu nesto nije jasno uputi ga na temu surprise, pa nek vidi koliko te ljudi cene i postuju, i koliko si ljudi pomogao...
Samo treba tog ignorisati, ne zasluzuju takve izjave nikakvu paznju. :x
Pozdrav i vidimo se sledece subote....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju