Ostalo > Offtopic

??????

<< < (4/7) > >>

FANATIC:
Ovo je definitivno najbolji BB forum koji sam video u skorije vreme.Neka tako i ostane.A za njegov dosadasnji kvalitet zahvalnost dugujemo prvoj ekipi pod vodjstvom nasega Pedje.Ne dozvolite da se forum pretvori u CIRKUS! Toliko od mene.

Corey:

--- Citat: FANATIC  Oktobar 06, 2006, 03:27:09 posle podne ---Ne dozvolite da se forum pretvori u CIRKUS!

--- Kraj citata ---
To je najvažnije, neka ima milion članova ali da atmosfera bude kao što je sada, čak i bolja ako je moguće :P :)
Ja sam uz pomoć ovog foruma i saveta forumaša uspeo da promenim svoj izgled u totalno drugom pravcu,  i uvek pokušavam da pomognem drugom i svoje znanje ma koliko da je podelim sa drugim
poz.

marko23:
ja bih samo dodao da je ovo jedini kršteni forum o ovom sportu i jedino mjesto đe se na srpskom/hrvatskom/crnogorskom i sličnim jezicima mogu naći provjerene&tečne informacije u vezi treninga, ishrane i ostalih tema vezanih za ovaj sport. upređivati ga sa drugim "sličnim" forumima je nebulozno kao što je i nebulozno reći da su ljudi koji vode ovaj forum i ulažu masu vremena i truda prenoseći svoje znanje na druge neradnici. moja molba moderatorima je da i dalje nastave sa takvim "neradom"

Tanjica:
Ja sam ovde mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo naučila.
Jedino mi je žao, kao što sam već svuda napisala i svima rekla, što nisam mnogo ranije otkrila ovaj čarobni svet.  :D :D :D :D :D
Ozbiljno. Ja sad, sa svoje pune 34 godine izgledam bolje nego kad sam imala 25. I bolje se osećam.
I to  za manje od 2 godine vežbanja. Ne vodeći baš računa o ishrani  :oops:
I mnogo mi laska kad mi daju 23 godinice :D :D :D :D :D
Inače, ja mislim da takve komentare daju samo ljudi koji su zli i koji ne mogu da razumeju ljudskost i potrebu da se drugima pomogne, bez neke nadoknade.
To je nešto kao kad nekom ko je od rodjenja slep pokušate da objasnite, recimo, kako izgleda zelena boja.
Tako i ti ljudi neće nikad razumeti ono što se ovde radi. I time samo mnogo gube.
Sve u svemu...
Ljudska zloba i ljubomora nema granice.
A i ne mogu više da gubim vreme i pišem o glupostima  :D :D :D :D

Pedja_Petrovic:
SVE U SVEMU.....PORUKA JE JASNA.....

A JOS CU POKUSTAI DA SREDIM DA NA SPENSU SVI CLANOVI OVOG FORUMA BUDU MOLGI DA KUPE MAJICE

THE PROUD MEMBER OF X3MFORUM.......

TO BI BILO EXTRA DA LJUDI SA FORUMA SEDE U TIM MAJICAMA BAR NA TAKMICENJU..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju