Ostalo > Offtopic
??????
IFBBPro:
Nek crknu dusmani
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
Nisam non-stop tu, što se tiče pisanja ali sam uredno SVAKI DAN tu što se tiče praćenja samog foruma i njegovog rada. Uistinu zanimljivo, imam par dojmova sa ovog foruma koji su dosta različiti od jednog drugog u kojem sudjelujem(vao) puno više.
Da se obratim ovom Ćelavom generalu :lol: , dosao sam na forumu odjednom iz nikuda, druga zemlja, mulac, poslao mu PM punu stranicu, radilo se o mom treningu, do detalja sve napisano, u roku od par sati stigao je odgovor da je sve ok, par jako malih izmjena itd itd...to je samo jedan od primjera inače poslao sam ih ja više i čak sam dobio jednu extra motivaciju.
Ja ti se DIVIM da možeš i imaš volje pisat svaki put nanovo, vidi se točno da uživaš pomoć ljudima, i da ljudi dosta nauče od tebe, jedan moj vrlo blizak prijatelj u tebe vidi BB gurua :-).
Uglavnom, čovjek koji zna ovoliko puno, čovjek kiji izgleda odlično daje savjete svima pa tako i onima koji se tek susrecu sa forumom.
Da ne bude sve lipo, ja predlažem nove naušnice one su mi nekako iz mode izašle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jedina zamjerka hahahahhaaha...
A ja sam opran od jednog poznatog HR bb, zato jer sam mu odao postovanje i pokusao ga potaknut da vise pise i da dijeli znanje sa nama jer covik je vec u godinama nije u cvitu mladosti, nazalost velika doza AROGANCIJE, NETOLERANCIJE, UZVIŠENOSTI itd itd...To je samo kontra primjer za čovjeka sa ovog foruma! Sve se vrti oko HR BB saveza i ljudi u njemu i tako u krug, ne znam da li citate meni je vec mucno!!! Znaci forum bi se trebao svodit na PROFIJE kojima je BB 110% zivota, ali nikako da ljudi svate da ima i nas koji volimo BB, zivimo tim stilom, ulazemo u tijelo, ali nikako ne zivimo od njega vec nas veseli, pa je i nastao izraz rekreativac, potpuno krivo shvacanje sto me iznenadilo...ovde se dosta postuje malog i nepoznatog covika sto me puno veseli.
Ono sa krivim kur.... i Maricom je :lol:
Dobio sam par PM-a ljudi sa ovog foruma koji citaju i jedan i drugi forum i dali mi na neki nacin potporu, dok sam na tom mjestu ispao obican papak, ali ide ona stara poslovica, "ono što te ne oslabi ojača te" !!!
Ovo je baš bilo napisano od gušta, nakon zbrajanja 2+2 = 4
Pozdrav svima
Remetik:
--- Citat: Pedja_Petrovic Oktobar 06, 2006, 08:00:57 posle podne ---SVE U SVEMU.....PORUKA JE JASNA.....
A JOS CU POKUSTAI DA SREDIM DA NA SPENSU SVI CLANOVI OVOG FORUMA BUDU MOLGI DA KUPE MAJICE
THE PROUD MEMBER OF X3MFORUM.......
TO BI BILO EXTRA DA LJUDI SA FORUMA SEDE U TIM MAJICAMA BAR NA TAKMICENJU..
--- Kraj citata ---
Brate, majice obavezno!!!!
Pedja_Petrovic:
LJUDI...NISTA NE OVISI OD MENE....NISAM SE JOS CUO SA EXTREMNIM...JOS JE U ZG.,.KADA SE VRATI NADAM SE DA SE BUDEMO CULI........I ONDA MU JA KAZEM..
DALJE JE SVE .....
PitBull:
Brate ovo je jedini forum gde se nesto moze nauciti! Ima gomilu korisnih saveta u vezi sa BB, a koga to ne interesuje, ja stvarno ne znam stace on na ovom forumu??? A takvih uvek ima i onda sole pamet drugima..... Ovaj forum cini NAJBOLJIM to sto ima profije koji su spremni posavetovati svakoga, od pocetnika pa na dalje! Ako ga npr. ne interesuje BB, pa nek ide na neki drugi forum gde se nadje MOZDA jedna dobra tema u moru gluposti i shitova!
KOGA NE ZANIMA BB NEK NE DOLAZI UOPSTE NA OVAJ FORUM!!!! To mu je moj savet....
pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju