Ostalo > Offtopic
100komada ili 2.5kg Cokoladnih Bananica!
EXTREME:
--- Citat: Kolev Nenad Mart 27, 2013, 12:26:46 pre podne ---Zavisi,one iskrivljene Soko Starkove tesko,ali one prave koje se lakse pakuju-slazu u tibu bi trebalo da moze...
--- Kraj citata ---
Eee ala me nasmeja sa tim sto se lepo slazu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
U ovom slucaju STARKOVE su u igri! ;D ;D ;D ;D ;D
Kolev Nenad:
--- Citat: EXTREME Mart 27, 2013, 12:54:21 pre podne ---
--- Citat: Kolev Nenad Mart 27, 2013, 12:26:46 pre podne ---Zavisi,one iskrivljene Soko Starkove tesko,ali one prave koje se lakse pakuju-slazu u tibu bi trebalo da moze...
--- Kraj citata ---
Eee ala me nasmeja sa tim sto se lepo slazu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
Pa ako je ozbiljan igrac u pitanju gutace bananice da ne bi "rasturao" secer po ustima
a ako guta one iskrivljene manje je mesta u stomaku zbog prirode njihovog oblika
nije fer opklada :D
#puko sam :)
EXTREME:
--- Citat: Kolev Nenad Mart 27, 2013, 01:01:32 pre podne ---
--- Citat: EXTREME Mart 27, 2013, 12:54:21 pre podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pa ako je ozbiljan igrac u pitanju gutace bananice da ne bi "rasturao" secer po ustima
a ako guta one iskrivljene manje je mesta u stomaku zbog prirode njihovog oblika
nije fer opklada :D
#puko sam :)
--- Kraj citata ---
Opet si pobedio sa komentarom ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dajte ljudi ko hoce ovo da vidi neka se prijavi sa svojim komentarom. Nije me skoro nesto ovako zainteresovalo...ali Kolev Nenad je pokidao sa razmisljanjem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ishmerish:
Ma ne zvuci mi tako surovo, mada bi bilo ljudski da ima opciju da to izbaci odmah nakon zavrsetka tripa, jerbo salu na stranu mene bi mama ljubila ladnog posle tolikog secera.
Da sam blize prijavio bi se za event, pa kad je bal nek je maskenbal!!
Miske1:
Ja sam vec izrazio zelju da vidim to. :D Kada je show?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju