Ostalo > Offtopic

Tudje i Vase znanje

(1/6) > >>

Kobac:
Zanima me na osnovu cega procenjujete da neko zna nesto o sportskom treningu? Da li je to obrazovanje doticne osobe, njegov fizicki izgled, iskustvo u vezbanju npr. u teretani, ili jednostavno kao vecina ljudi upijate samo one informacije koje vam prijaju na odredjeni nacin... ili ipak ima nesto sasvim deseto sto vam govori da data osoba jeste ili nije u pravu?

bojan lepojevic:
kod mene, cinjenice su te koje odradjuju stvar!
Ako neko prica povrsno, a nema nekog autoriteta-nema tu sta da se slusa

Remetik:

--- Citat: Kobac  Oktobar 20, 2006, 03:55:47 posle podne ---Zanima me na osnovu cega procenjujete da neko zna nesto o sportskom treningu? Da li je to obrazovanje doticne osobe, njegov fizicki izgled, iskustvo u vezbanju npr. u teretani, ili jednostavno kao vecina ljudi upijate samo one informacije koje vam prijaju na odredjeni nacin... ili ipak ima nesto sasvim deseto sto vam govori da data osoba jeste ili nije u pravu?

--- Kraj citata ---

A ako neko ispunjava sve uslove, a nece da ti kaze ili ti kaze polovicno???

Kobac:
Sta podrazumevas pod autoritetom???

H2SO4:
zasto autoritet? chesto taj autoritet zna da bude zavjesa iza koje se krije ko zna kakva budaletina.sasvim nebitna stavka ...

pitanje ti je bash ono. kako procjeniti da li neko neshto zna o sportskom treningu? pa isto kao sto procenjujes da li neko neshto zna o kulinarstvu, ribanju, medicini, povrtlarstvu, automehanici itd ...
tj. postoje sledeci metodi:
a)znaci formira se komisija od par strucnih ljudi i onda se oni medjusobno dogovore
b)izadju ljudi na referendum(lokalnog karaktera) da se odluce jer svako ima paravo na svoje misljenje
c)lab test
d)odokativno (ujedno i najneefikasnija metoda utvrdjivanja)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju