Ostalo > Offtopic
Procitajte owo:)
H2SO4:
jesi provjerio?
Sasa Dimitrijevic:
Aj ko ima brzu vezu neka obavezno pogleda ovaj film, koji je inace zabranjen u americi. Pa mi kazite sta mislite o svemu.
Filmovi se zovu: http://www.loosechange911.com/movie.htm
Pretrazite ih u google video ili skinite recimo sa "Emule"
Radi se o teoriji zavere i o dokazima da su Amerikanci sami sebi srusili "bliznakinje" i gadjali Washington.
princo:
Da je rec o Srbiji pa da poverujem... :lol: mada...
H2SO4:
a sta se cudite svi? ispada da nista nije tacno osim zvanicnih informacija sto plasiraju mediji. sad ispadne netacno da je 9+2=11 i ta fora sa fontovima?? aj pokusajte ponovo :)
sasa,ne radi meni taj link, error neki. kako se tacno naziva taj stream?
http://video.google.com/videoplay?docid=8586525289284456178&q=pentagon+911
evo i za pentagon nekih teorija.
e sad po mom misljenju, cijela ta operacija 9/11 je smisljena od strane amerikanaca tj. te bagre sto tamo vlada, samo da bi imali povod za "borbu protiv terorizma na globalnom nivou".
par talibanchica koji su svoju pilotsku obuku imali na microsoft flight simulatoru 2000, i 0 sati letova, da uspiju da izvrse takve akrobacije sa avionima ipak malo nerealno zvuci kad se sve sagleda.
vidjeli smo kakvi su zapravo poduhvati od prvobitne al kaide: postave bombu, pobiju par ljudi i aj zdravo, njima dosta. od kako su pali pod vlast amerikanaca malo su se modernizovali i spremili za vece i modernije podvige.
a mozda se neko sjeca izjave dan poslije na CNNu od strane portparola pentagona osame bin ladena navodnog glavnog organizatora: kako su za te napade sami krivi prvo amerikanci i izraelci a onda i srbi zbog ubijnja muslimana u bosni !? nista bez nas. moram bas pokusat nac tu izjavu.
IFBBPro:
--- Citat: H2SO4 Oktobar 21, 2006, 01:37:54 pre podne ---jesi provjerio?
--- Kraj citata ---
Nisam licno ja, ali ima ko jeste..
uostalom ko je imalo bistar shvatice odmah da takvo nesto ne pise ni u Kur´anu ni u Bibliji..
u kojoj se svetoj knjizi jos spominje ljutnja orla majke ti..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju