Ostalo > Offtopic
Procitajte owo:)
Sasa Dimitrijevic:
Evo ga pomenuti stih iz Qur'an-a pa se sami uverite.
IFBBPro:
al ne mogu da vjerujem da su neki ljudi tako naivni, ondje ima 30% neistine i to je davno provaljeno, a ispade da su neki jos uvijek u ˝soku˝..
H2SO4:
--- Citat: IFBBPro Oktobar 21, 2006, 10:30:46 pre podne ---
--- Citat: H2SO4 Oktobar 21, 2006, 01:37:54 pre podne ---jesi provjerio?
--- Kraj citata ---
Nisam licno ja, ali ima ko jeste..
uostalom ko je imalo bistar shvatice odmah da takvo nesto ne pise ni u Kur´anu ni u Bibliji..
u kojoj se svetoj knjizi jos spominje ljutnja orla majke ti..
--- Kraj citata ---
ijjjoooooojj meni
e vidi malo je nebistro od tebe sto sebe smatras nimalo bistrim zato sto nisi to provjerio u tim tzv. svetim knjigama.
ok znaci ta jedna stavka se ne poklapa. e vidis znam par ljudi koji su sabirali 9+2, 6+5, koji su brojali kolko slova ima u rijecima New York City, Afghanistan i George W Bush. i dosli su do zenzacionalnih otkrica da je to broj 11. sad cekaju se rezultati crkve i ostalih vjerskih udruzenja, nesto im je zapelo izgleda, pojma nemam.
evo upravo sam primio izvjeshtaje sa elektotehnickog fakulteta u bgu naime dekodiranje simbola Q33 NY u wibdings fontu ne ide po planu i objavljivanje finalnih rezultata je odlozeno do daljnjeg.
stvarno komlikovana situacija.
IFBBPro:
--- Citat: H2SO4 Oktobar 21, 2006, 10:53:58 pre podne ---
--- Citat: IFBBPro Oktobar 21, 2006, 10:30:46 pre podne ---
--- Citat: H2SO4 Oktobar 21, 2006, 01:37:54 pre podne ---jesi provjerio?
--- Kraj citata ---
Nisam licno ja, ali ima ko jeste..
uostalom ko je imalo bistar shvatice odmah da takvo nesto ne pise ni u Kur´anu ni u Bibliji..
u kojoj se svetoj knjizi jos spominje ljutnja orla majke ti..
--- Kraj citata ---
ijjjoooooojj meni
e vidi malo je nebistro od tebe sto sebe smatras nimalo bistrim zato sto nisi to provjerio u tim tzv. svetim knjigama.
ok znaci ta jedna stavka se ne poklapa. e vidis znam par ljudi koji su sabirali 9+2, 6+5, koji su brojali kolko slova ima u rijecima New York City, Afghanistan i George W Bush. i dosli su do zenzacionalnih otkrica da je to broj 11. sad cekaju se rezultati crkve i ostalih vjerskih udruzenja, nesto im je zapelo izgleda, pojma nemam.
evo upravo sam primio izvjeshtaje sa elektotehnickog fakulteta u bgu naime dekodiranje simbola Q33 NY u wibdings fontu ne ide po planu i objavljivanje finalnih rezultata je odlozeno do daljnjeg.
stvarno komlikovana situacija.
--- Kraj citata ---
Koji si ti moron??
Jesi ti primio batina u skorije vrijeme?
Druga stvar je da svete knjige nazivas ˝takozvanim˝
pa jebem ti ja svu familiju ima ovdje i vjernika znas? debilu jedan bolesni
imas na internetu kompletan Kur´an (a i Bibliju, uostalom Sale ti je gore pronasao sta tacno pise u tim stihovima), necu ti davati link jer se potrudi da pronadjes i da vidis da ne pise to, a nemoj mi sabirati nekakve glupe brojeve koje je neki debil u sobi mjesec dana smisljao da bi pravo scenu od toga i da bi maloumni kreteni kao ti nasjeli na sve to.
H2SO4:
mene licno zaboli shta pishe u tim svetim knjigama.
tzv. svete knjige su napisane s jednim ciljem - a to je prvenstveno dominacija i uspostavljanje kontrole shirokih narodnih masa. najjaci adut svetih knjiga je shirenje iracionalnog straha. a tog uzrok iracionalnog straha je iracionalna lichnost niko drugi nego sam bog!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju