Ostalo > Offtopic

Procitajte owo:)

<< < (5/8) > >>

H2SO4:
molio bih da moderator ne brishe ovo.

ja kao samozvani psiholog,sociolog a prije svega 100% uspjesni psihoterapeut postavicu detaljne dijagnoze i imacete priliku da posmatrate moj rad on-line.

IFBBPro:

--- Citat: H2SO4  Oktobar 21, 2006, 11:01:29 pre podne ---mene licno zaboli shta pishe u tim svetim knjigama.
tzv. svete knjige su napisane s jednim ciljem - a to je prvenstveno dominacija i uspostavljanje kontrole shirokih narodnih masa. najjaci adut svetih knjiga je shirenje iracionalnog straha. a tog uzrok iracionalnog straha je iracionalna lichnost niko drugi nego sam bog!

--- Kraj citata ---

To nije tema, al nebitno..
Dakle, opet kazem, ovdje sigurno ima par ljudi koji imaju neku vjeru u Boga i ti se njima ismijavas..
Dalje.. vjera je DOBRA stvar, ne u onom kontekstu da volis nekog tamo popa ili hodzu koji supljira i koji nikad nije udijelio siromasnima ili koji ti oprosti sve grijehe u 2 minute.. biloj je o ovome vec price
Bez vjere si niko i nista.. jesmo mi Pedji trebali reci, eto Pedja ti imas povredu, kani se takmicenja neces nista postici itd itd..
a bogme Pedja izleti ko Hercules a to je zato sto covjek vjeruje u sebe... eto nebitno ovo je neka mala usporedba.. mozda glupa al sad mi nista ne pada drugo na pamet..
znaci zao mi te sto imas takvo misljenje i sto omalovazavas vjerovanje drugih ljudi
ako imas takvo misljenje, najbolje bi bilo da ga zadrzis za sebe!!

H2SO4:

--- Citat ---Koji si ti moron??
--- Kraj citata ---
sebe smatram osobom sa visokom razvijenom svjeshcu i ne uzimam stvari zdravo za gotovo.
a napisi slobodno kako ti sebe smatras pa cu te ja ispravit ako pogrijeshis.

--- Citat ---Jesi ti primio batina u skorije vrijeme?
--- Kraj citata ---
ne brate odavno, ne razumjem pitanje?

--- Citat ---Druga stvar je da svete knjige nazivas ˝takozvanim˝
--- Kraj citata ---
moje licno ubjedjenje tj moje "vjersko opredeljenje", za sta imam teshke argumente.

--- Citat ---pa jebem ti ja svu familiju ima ovdje i vjernika znas?
--- Kraj citata ---
pozdrav od moje kompletne familije.
mislim da moja familija nije zasluzila ovakve uglede. radi se o jednoj poshtenoj i uglednoj familiji, e sad ne znam kakva je tvoja.

najveci problem kod ove takzvane monoteistichke religije je taj stih iz takozvane svete knjige : "ubij nevjernika".  sto vidimo i na subjektu:IFBBPro.
ne znam u chemu je problem sad i chemu to varnichenje.govorimo li istim jezikom?? ta rijec na engleskom bi bila "so called". sad vjerujem da sam reko neku ruznu rijech, ti bi vec organizovo par autobusa dobrovoljaca i sutra bi snimak mog obezglavljivanja kruzio internetom.

--- Citat --- debilu jedan bolesni
--- Kraj citata ---
nisi kompetentan da mi postavljas dijagnoze!

--- Citat ---imas na internetu kompletan Kur´an (a i Bibliju, uostalom Sale ti je gore pronasao sta tacno pise u tim stihovima), necu ti davati link jer se potrudi da pronadjes i da vidis da ne pise to,
--- Kraj citata ---
a koji ce mi? nemam kad ni kurir i blic da chitam a kamoli neke glomazne zapise i jos bez slika, ma ajte molim vas.

--- Citat --- a nemoj mi sabirati nekakve glupe brojeve koje je neki debil u sobi mjesec dana smisljao da bi pravo scenu od toga i da bi maloumni kreteni kao ti nasjeli na sve to.
--- Kraj citata ---
jeste da mi matematika nikad nije ishla. al mislim da je potrebno mnogo manje od mjesec dana da se saberu dva jednocifrena broja. ajde mozda treba, brat bratu ovako odokativno 2 sedmice.

9+2=11, new york ima 11 slova, 911 je emergency call.  <-ja sam ubjedjen da je ovo istina. to znaci ako se ti ne slazes, smatras me odma za maloumnikom. pa nije bash tako. potrebne su chinjenice i dokazi za takvo tvoje tvrdjenje.

e sad vidis ti si nasjeo na te fore iz takozvanih svetih knjiga i shiris mi odje svetu mrznju i svetu vjersku netrplejivnost prema neistomisljenicima.

ja jedno sam ispo malouman jel upucujem ove podatke ko zna kakvim pomracenim isprogramiranim na ko zna shto umovima i teorijski(ali u praksi ne) izlazem svoj zivot opasnosti :wink:

TTgirl:
Alo,ljudi,lakse malo. . !!Nisam ja ovo postavila da bi se ljudi na forumu ovako psovali i svadjali. . !ne ponasajte se ko deca,a ako vec imate glupe razloge za svadju zato postoji pm!Ovo je trebala da bude obicna zajebancija,za boga miloga. . !?

Sasa Dimitrijevic:
Dajte bre ljudi, koji vam je. Neko veruje u boga, neko ne. Bilo koja vera da je u pitanju. Svuda ima i vernika i ateista. To je tema kojoj nema kraja, pa je stoga i svrha rasprave totalno bezvezna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju