Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

bench press drzavno i rekord od 275kg

<< < (4/6) > >>

Vladimir Milosavljevic:
@ Manimal

Tako je njegov tata pricao na takmicenju!!!

Svako od vas dobro zna sta je potrebno da bi se doslo do tih rezultata, nismo DECA! :lol:

Sansei:
Gledao sam Radeta na televiziji juce,gostovao je nesto na kratku u nekoj emisije.Odlican je..a i prilicno glomazan tip!! :D
Steta sto nema uslova,sredstva i sponzore da trenira za stronman : :(,mislim da bi daleko dogurao!!

Polomac:

--- Citat: Igor88  Februar 13, 2007, 10:34:18 posle podne ---Gledao sam Radeta na televiziji juce,gostovao je nesto na kratku u nekoj emisije.Odlican je..a i prilicno glomazan tip!! :D
Steta sto nema uslova,sredstva i sponzore da trenira za stronman : :(,mislim da bi daleko dogurao!!

--- Kraj citata ---
stvarno bi daleko dogurao,zivotinja je .evo sada kada je na aktivnom odmoru,vezba 2do 3 treninga sedmicno.igra se sa 22okg u bencu..ucestvao je on i u strongman i bio je zapazen.on nema rekvizite potrebne za taj trening,tako da je bez toga tesko da ista uradi u tom sportu..uskoro bi trebao da pocne sa jacim treninzima u sklopu priprema za predstojeca takmicenja..

Mrtav_Hladan:
Misko mogli smo da ga odvedemo u sumu osecemo jednu bukvu od par stotina KG i da nosi sta Rade bi to bez lanaca i sajila izvuko ko iz sale ja i dan danas nemogu da shvatim da neko mojih godina toliko bude jak ali gledajuci celu tu generaciju moju iz Milanovca jaki smo nema sta netreba zaboraviti Misko ni Karaulica Bojana decko dok je trenirao je bio veliki potencijal i jak nema sta ladno je mogo da uzme neko takmicenje da je imo volje i da se nije desilo ono sto se desilo a ti znas Misko sta je njega sprecilo da trenira. Pa Siki isto sve je to ta generacija 84 i 85 godiste.

Polomac:
karaula jeste ex potencijal ali nije sportista,a ovi ostali svaka im cast...rada cemo na bukovacu na trening    :lol:    :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju