Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

bench press drzavno i rekord od 275kg

<< < (5/6) > >>

Mrtav_Hladan:

--- Citat: kum  Februar 24, 2007, 11:24:51 posle podne ---karaula jeste ex potencijal ali nije sportista,a ovi ostali svaka im cast...rada cemo na bukovacu na trening    :lol:    :lol:

--- Kraj citata ---

tako tako rada na Bukovacu pa osecemo 10 metara drva i neka tovari na kamion ali nece mo da mu cepamo nego onako glomazno da se muci

thor:
przenice kazes :shock:
jesu to zlicari? :lol:
pozz

Polomac:
 :lol: malo przenice,malo poparica,alii nista preterano.przenice,znaci hleb namocen u jaja,a popara,kuvani hleb sa mlekom,vodom,kajmakom.ha,ha,pozz

California:
Steta sto tek sad videh ovu temu............

Rade je mozda nedelju dana pre takmicenja dolazio u teretanu gde ja idem i podigao 265 kg (bio sam tu), sto je u tom trenutku bilo izjednacenje rekorda (ako se ne varam)........ Covec je stvarno HUGE i mnooooogo jak.....
Kazu da ima ogroman potencijal...........

Polomac:

--- Citat: California  April 02, 2007, 11:58:12 posle podne ---Steta sto tek sad videh ovu temu............

Rade je mozda nedelju dana pre takmicenja dolazio u teretanu gde ja idem i podigao 265 kg (bio sam tu), sto je u tom trenutku bilo izjednacenje rekorda (ako se ne varam)........ Covec je stvarno HUGE i mnooooogo jak.....
Kazu da ima ogroman potencijal...........

--- Kraj citata ---
ma.rade je sila..rade cesto pred takmicenje ode u druge teretane da odradi benc kako bi se navikao na promenu klupe..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju