Ostalo > Offtopic
PREDLOG
Remetik:
Sta mislite o tome da recimo u ishrani otvorimo podforum gde bi smo razmenjivali recepte??? Meni licno ishrana postaje malo monotona, zato mislim da ne bi bilo lose....? Tipa: Uzmete 200 gr pirinca, 100 gr krompira, 360 gr tunmjevine....???? Bice saljivih komentara pretpostavljam, ali sobzirom na to da 90 % ljudi ovde samostalno piprema hranu, mislim da moze biti samo od pomoci.
t1000:
--- Citat: remetik Oktobar 23, 2006, 12:00:20 posle podne ---Sta mislite o tome da recimo u ishrani otvorimo podforum gde bi smo razmenjivali recepte??? Meni licno ishrana postaje malo monotona, zato mislim da ne bi bilo lose....? Tipa: Uzmete 200 gr pirinca, 100 gr krompira, 360 gr tunmjevine....???? Bice saljivih komentara pretpostavljam, ali sobzirom na to da 90 % ljudi ovde samostalno piprema hranu, mislim da moze biti samo od pomoci.
--- Kraj citata ---
Zasto da ne,ja se slazem sa ovim!
Bolje da pisemo o receptima nego da se zamlacujemo sa offtopicom. :D
IFBBPro:
--- Citat: t1000 Oktobar 23, 2006, 12:43:23 posle podne ---
--- Citat: remetik Oktobar 23, 2006, 12:00:20 posle podne ---Sta mislite o tome da recimo u ishrani otvorimo podforum gde bi smo razmenjivali recepte??? Meni licno ishrana postaje malo monotona, zato mislim da ne bi bilo lose....? Tipa: Uzmete 200 gr pirinca, 100 gr krompira, 360 gr tunmjevine....???? Bice saljivih komentara pretpostavljam, ali sobzirom na to da 90 % ljudi ovde samostalno piprema hranu, mislim da moze biti samo od pomoci.
--- Kraj citata ---
Zasto da ne,ja se slazem sa ovim!
Bolje da pisemo o receptima nego da se zamlacujemo sa offtopicom. :D
--- Kraj citata ---
Izvini, sta imas protiv skampi koje trce na treadmilu 8)
Remetik:
Super, samo da neko od Moderatora odobri, pa da postavimo temu.
Big_Rasha:
E sad poceo da jede pa se napalio... Imam ja dosta recepata... Spec. Za dijete...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju