Ostalo > Offtopic

PREDLOG

<< < (2/5) > >>

Remetik:
Raso....drkosu stari!!! Daj stvarno...nebitno da li je za dijetu ili za masu...mislim da je OK stvar!

Pedja_Petrovic:
covece..ti ako nisi kreativan sam sebi..pa nema toga ko ti moze pomoci......

tebi postaje monotono....niej to priajtelju..na zalost...nego trazis razloga da izvrdas situaciji....iskreno..
pa kakve to veze ima sto jedes hranu koja ti je potrebna ako imas CILJ..

ako ga nemas...brate..nemoj se muciti....cemu muka.....

a i kod ovakve ishrane varijacija i kretivnosti imas koliko hoces....

Big_Rasha:

--- Citat: remetik  Oktobar 23, 2006, 01:59:32 posle podne ---Raso....drkosu stari!!! Daj stvarno...nebitno da li je za dijetu ili za masu...mislim da je OK stvar!

--- Kraj citata ---
Evo ti jedan recept... Skuvas meso, a zatim pirinac... Sve pomesas i pojedes!!! A evo ti i jedan cheat meal... Kazes kevi da napravi palachinke, za to vreme odes u prodavnicu i kupis kantu eurokrema... I samo mazes..... Salim se imam i pravih, ali ti ne znam reci tacno koliko chega ide jer sve stavljam otprilike....

Remetik:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Oktobar 23, 2006, 02:26:44 posle podne ---covece..ti ako nisi kreativan sam sebi..pa nema toga ko ti moze pomoci......

tebi postaje monotono....niej to priajtelju..na zalost...nego trazis razloga da izvrdas situaciji....iskreno..
pa kakve to veze ima sto jedes hranu koja ti je potrebna ako imas CILJ..

ako ga nemas...brate..nemoj se muciti....cemu muka.....

a i kod ovakve ishrane varijacija i kretivnosti imas koliko hoces....

--- Kraj citata ---

OK. Ja sam imao najbolju nameru....ne treba mi vasa podrska da bih izvrdao situaciju...lepo je spojiti lepo i korisno...ko ume...ne mucim se...znam zato sam i mislio da razmenimo sugestije, pa mozda nadjemo nesto interesantno cega se nismo setili...no nema veze.

Johny_Bravo:
Nadjes 2 ortaka odes u kafanu narucis par piva, 100 cevapa i kantu luka.Po mogucstvu kad treba da se plati pravis se da ti je lose ili da si pijan.Posle teras nekog da te vozi kutji   :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju