Ostalo > Offtopic

PREDLOG

<< < (3/5) > >>

Remetik:
Znao sam...

sasacg:
Otvorite slobodno novu temu "recepti" pa tu razmenjujte iskustva

Zajebancije ce biti obrisane :twisted:

Corey:
Mislim da podforum nije potreban iz jednog prostog razloga, da ne komplikujemo stvari.Ideja je dobra, a moje mišljenje je da bi jedna tema koja bi stajala kao sticky sasvim odgovarala.Starija tema postoji, ali ako hoćeš započni novu, sigurno ima rešenja kako što lakše pojesti posni sir :P
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?topic=358.0

Zoka:
Ne znam za vas al kakav god recept da napisete meni je odvratno ono sto moramo jesti... al ipak jedem...
Poslije nekoliko sedmica sira, piletine, curetine, tunjevine... ma nema tog recepta koji ce mi to sve uciniti "ukusnim"...
Jebi ga... jedi i trpi remetice druze moj :)

Remetik:
Nije brate odvratno! Ja sam se navikao i skroz mi je ok. U principu ono sto mi jedemo je najkvalitetnija hrana i treba samo malo maste da bi se lepo gostio! Da bi ti nesto bilo lepo i ukusno ne mora da bude zaprzeno, masno... Kada bi to posmatrao kao nesto sto je jako lose brzo bi svoju podsvest ubedio u to!  Ja bih recimo Ella sir sa naseckanom svezom paprikom mogao bez icega da jedem i da pojedem koliko ga god treba...onda ako kombinujes zacine u pripremi piletine, svaki put ti moze biti drugacija...jedan dan Kari, drugi grill zacin za piletinu, onda ima onih Cotany raznih mesavina, pa origano....pa onda kombinacije sa pirincem, krompirom....gomila toga!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju