Ostalo > Offtopic
PREDLOG
Zoka:
blago tebi kad imas toliko vremena da na pravljenje 6 ili 7 obroka potrosis toliko vremena.. ja nazalost nemam...
sretan sam i ako ponesem piletinu/curetinu i sir na posao... + whey...
Remetik:
Prijatelju, ja radim u Marketinskoj agenciji od 9 do 17 h, u Bitefu na obezbedjenju od 22 do 4-4:30 h. Od Ponedeljka do Petka u agenciji, a u Bitefu Ponedeljkom, Cetvrtkom, Petkom i Subotom. Ove nedelje recimo cele i u agenciji i u Bitefu... Za piletinu ti treba plafon 15 minuta da je pripremis, ako muljas neki pirinac ili krompir...samo stavis da se kuva, kad se skuva procedis i iskombinujes po zelji...nije tesko!
Zoka:
meni ej sve tesko :0 sta ci lijen sam covjek :)
da nema zene jeo bi samo pastetu :)
Remetik:
Jedino ne mogu ujutru onako pospan da spremam jaja...to me ubi,a znam koliko bi mi znacilo. Da kod nas imaju da se kupe belanca u flasama...bilo bi podnosljivo, ali onako pospan da muljam belanca.... :?
Big_Rasha:
--- Citat: remetik Oktobar 24, 2006, 11:25:07 pre podne ---Prijatelju, ja radim u Marketinskoj agenciji od 9 do 17 h, u Bitefu na obezbedjenju od 22 do 4-4:30 h. Od Ponedeljka do Petka u agenciji, a u Bitefu Ponedeljkom, Cetvrtkom, Petkom i Subotom. Ove nedelje recimo cele i u agenciji i u Bitefu... Za piletinu ti treba plafon 15 minuta da je pripremis, ako muljas neki pirinac ili krompir...samo stavis da se kuva, kad se skuva procedis i iskombinujes po zelji...nije tesko!
--- Kraj citata ---
Pa kad spavas???
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju