Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga
Naturalni:
--- Citat: Gurke Novembar 03, 2010, 04:25:29 posle podne ---
--- Citat: Naturalni Novembar 03, 2010, 04:18:58 posle podne ---koje je Rade godiste?
--- Kraj citata ---
84
--- Kraj citata ---
daj ne zajebavaj!!!
moje godiste,aaaaaaa ja ne verujem...extra jbt,svaka mu cast!!!!
84 godiste,e moj emile ima ti da jedes jos pirinca:D
Scarecrow:
decku realno nije dobro... odakle bre dolazi sva ta snaga xD
kopa:
prvo niko nije reko da lazete, a drugo bakicu koje reko da ja nepostujem neciji rad
LazicExyu:
ima toliko ;)
Pedja Legendos.:
--- Citat: Polomac Oktobar 26, 2006, 03:23:58 pre podne ---Nedavno je 22godisnji Rade Savic oborio dr.rekord u bencu u kat.do 125kg,podigavsi 275kg.Sa Savicom radim od samog
pocetka.
Poceo je sa atletikom.Dosao je u teretanu sa visinom od 188cm i tezinom od 70kg.obim ruke mu je bio citavih35cm.
Trazio je da mu napravim program da bi dobio na masi,snazi i posebno je zeleo vece ruke.Krenuli smo,a za samo par
godina Rade izrasta u kolosa od 125kg,a rucica izrasta u balvan od 52cm.Na ovoj t.tezini Rade ima izrazene trbusne misice.
U teretani podize zaista neverovatne tezine,npr.benc 285kg,cucnjeve serije sa 280,potisak za rame 2puta 200,biceps sa110,
uski benc seriju od3,4pon.sa250kg,ma ludilo.
Svaku misicnu partiju Rade radi jednom u 7dana,subotom i nedeljom odmara radeci obezbedjenja po klubovima.
Osnovne vezbe radi u 8--10 serija,a dodatne radi na osecaj bez napora.Zver jede kao beast,jede vece kolicine hrane,ne
pridajuci veliki znacaj cistoci hrane,ali uvek pazi da unese dovoljne kolicine proteina iz hrane.Dodatke poput wheya i creatina
uzima samo nakon treninga zbog sto brze asimilacije hranljivih materija.On kaze da je meso cudo.Jednom sam gledao kako je
pojeo 5-6celih pljeskavica,brrrrrr.ima neverovatan potencijal na njemu je da ga iskoristi. :o
--- Kraj citata ---
Svaka cast za Rada veoma interesatan text o njemu a o cifri od 340 kg prosto ne mogu da se vjerujem !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju