Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga
Vladar:
Hvala Polomac! Sjajne fotke!
Milan J:
Ajde, molim te, snimi Radeta kako radi benc. U opste me ne interesuje tezine (ne mora da se junaci) samo me interesuje tehnika. Snimi ga iz 2 - 3 razlicita ugla kako radi 2 - 3 ponavljaja sa nekom tezinom.
A ako hoce da se posavetuje samnom oko treninga - sa zadovoljstvom stojim na raspolaganju. Njemu i katoni majica doda 10 - 20 kg, meni i preko 30. Znam kako da izvucem maksimum iz majice.
Polomac:
--- Citat: Vladar Novembar 10, 2007, 10:52:08 posle podne ---Hvala Polomac! Sjajne fotke!
--- Kraj citata ---
nema na cemu Vlade..
--- Citat: Milan J Novembar 10, 2007, 11:13:09 posle podne ---Ajde, molim te, snimi Radeta kako radi benc. U opste me ne interesuje tezine (ne mora da se junaci) samo me interesuje tehnika. Snimi ga iz 2 - 3 razlicita ugla kako radi 2 - 3 ponavljaja sa nekom tezinom.
A ako hoce da se posavetuje samnom oko treninga - sa zadovoljstvom stojim na raspolaganju. Njemu i katoni majica doda 10 - 20 kg, meni i preko 30. Znam kako da izvucem maksimum iz majice.
--- Kraj citata ---
ma hteo sam ja jos pre to da okacim..imao je snimke sa takmicenja.Trazio sam mu snimke,medjutim on je tako neozbiljan da je to cudo jedno.Sve ono donecu,ali nikako da donese.Ne sto nece nego samo leti ,tamo vamo,lud je kao struja..Malopre mi rece da planira da pokusa dA ide za Nemacku,da ostane tamo..E sad..Sto se tice takmicenja planira ako ostane ovde da na prolece pokusa da obori njegov rekord u kategoriji do 125kg..Ma ja ga ubedjujem i da dodje na forum,ali njenu prece da snima private home video.. :lol: Milane thanks'...
Milan J:
Ozbiljnost je jedan od neophodnih kvaliteta. Sada je "Mogu" a za deset godina ce bito "mogao sam". NA njemu je da odluci. Mladost brzo prodje a posle ostaju uspomene.
Polomac:
--- Citat: Milan J Novembar 10, 2007, 11:55:09 posle podne ---Ozbiljnost je jedan od neophodnih kvaliteta. Sada je "Mogu" a za deset godina ce bito "mogao sam". NA njemu je da odluci. Mladost brzo prodje a posle ostaju uspomene.
--- Kraj citata ---
Ja mu to non stop govorim,a on.......kao slusa..A znas kakav je potencijal,majko moja...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju