Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

Rade Savic-kako do 275kg u bencu,i vise od toga

<< < (19/72) > >>

Mrtav_Hladan:
a nezaboravite da je rade samo 23 godine. A sta o tebi Ervine reci mislim nemam sta da kazem legenda dosadili mi vese stranci da ih gledam na eurosportu sad ima i nasih.

Milan J:
Nije Ervin za eurosport. On je za platetarni nastup. Evropa je mala za Ervina

katona:
Necu ja da se raspravjam u vezi Radeta jer i ja mislim isto kao i vi.On je mlad i jak
ima talenat i za powerlifting i za strongman.Samo on jako lenj da bi trenirao tako.
2005 prvi put ucetvovao u strong man u Cacku,i odma bio 5.Pa 2006 u Ocacima
gde isto bio 5.mesto.Video sam da je super talenat pa sam ga pozvao na mecunarodni
takmicenje u Beograd.Gde je ucestvovao Darko,Igor,Radojca,Rade,ja i 5 stranaca.
Nazalost tamo bio zadnji i vise nikad nije hteo da nastupa.

Zao mije da tako razmislja jer ja sad imam 30 godina i za 7-8 god kad budem
prestao da se takmicim on ce biti u najboljim godinama i moglo bi da putuje po
svetu umesto mene.

Darko je isto super talenat ali on je samo 2 godine mladi odmene. On ce morati
da se bori samnom jos dosta dugo.

Mrtav_Hladan:
Ne hteo sam da kazem da me je covek odusevio kad sam ga gledao na Eurosportu stvarno me odusevio.

A Ervine to za Rada jebiga ja njega znam od malena igrali se zajedno i 100% si upravu da je decko talenat i da je lenj jer pazi u cemu je stvar Rade pre ovih tegova sto se uhvatio trenirao je atletiku i imao jake rezultate ako se nevaram u juniorima ili vec kojoj klasi je bio 2 ili 3 slagacu te na 800m decko je znaci bio zesci talenat e sta se tu desava hvata se tegova i prestaje stim i jos jedan razlog je bio sto je bila losa organizacija kluba u G.Milanovcu. E posle se pokazalo da je telenat i za tegove ali sad sto Rade voli vise cice nego da pravi neku karijeru e tu mi nemoze nista a i to da je prestao posle zadnjeg mesta pa jebiga nije se takmicio sa seljacima vec sa jakim imenima u tom sportu to isto koda bi ja sad presto da se takmicim i da imam planove za uspeh ako bi izgubio od Pedje Petrovica ili Igora Milanovica i slicnih asova naseg sporta mislim neide ali ko ce ga znati kako Rade misli ali ja mu zelim sve naj naj ipak smo ja i on drugovi iz detinjstva.

Polomac:
"MALE DECKONJE"--CVELE AND RADE...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju