General Bodybuilding Discussion > Članci
UPOTREBA ANABOLIKA U PROFESIONALNOM SPORTU
tenssa:
--- Citat ---svi koji koriste te terapije hoce da ih neko tapse po ramenu i kaze im:"To brate, tako treba".
--- Kraj citata ---
Oh, Mr. Froyd...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: icko Jun 06, 2013, 08:48:53 pre podne ---Pa ne kaze nista novo a drugo ne bih hteo sad da ulazim u neke polemike ali svi koji koriste te terapije hoce da ih neko tapse po ramenu i kaze im:"To brate, tako treba".
--- Kraj citata ---
jbg
ne kapiram sta hoces da kazes,ali nije ni bitno.
bojan lepojevic:
Pa ovaj clanak sigurno nije za 'nasu' populaciju, vec cilja sire narodne mase..
Ko god je u ovom sportu, jasno mu je sta se desava u sportu..ovo vidim kao necije misljenje, sa tim mogu da se slozim ili ne, valjda sam do sada nesto naucio, a ko nije svakako moze i treba da procita.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bojan lepojevic Jun 06, 2013, 10:48:55 pre podne ---Pa ovaj clanak sigurno nije za 'nasu' populaciju, vec cilja sire narodne mase..
Ko god je u ovom sportu, jasno mu je sta se desava u sportu..ovo vidim kao necije misljenje, sa tim mogu da se slozim ili ne, valjda sam do sada nesto naucio, a ko nije svakako moze i treba da procita.
--- Kraj citata ---
pa meni su vise bili interesatni grafikoni koji idu uz to,a koje tj neke sam stavio
ali dobro
bojan lepojevic:
--- Citat: Pedja_Petrovic Jun 06, 2013, 10:52:54 pre podne ---
--- Citat: bojan lepojevic Jun 06, 2013, 10:48:55 pre podne ---Pa ovaj clanak sigurno nije za 'nasu' populaciju, vec cilja sire narodne mase..
--- Kraj citata ---
pa meni su vise bili interesatni grafikoni koji idu uz to,a koje tj neke sam stavio
ali dobro
--- Kraj citata ---
Vidjeh..al i sam znas koliko je to verodostojno :D
Msm menadzerske statiske su mi jako poznate, i one na kraju uvek mogu da se stimuju i organizju da pokazu ono sto hoces(npr neki drugi tim bi mogao predstaviti informaciju sasvim drugacije).
Poceo ostatak sveta da napreduje i stize Amere, pa su ovi resili da se malo to zategne hahaha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju