Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (21/25) > >>

zoke:
Pa mogu,sigurno....neznam kako bi rekao ali evo : Lambertus Van Gelder (NED) Rings, Apparatus Finals,EUROPEAN MOSCOW 2013  ovo je gimnastika i elemeneti su to

Brooklyn Pull ups is Back!! 4.2  a za mene je ovo neki pravi sw...

Pedja_Petrovic:
lepo 8)
Samo sam ja shvatio da ti pokusavas da kazes da gimnasticari ne mogu da rade to sto si ti nazvao "pravi sw",pa sam hteo samo da kazem da ja mislim da oni to mogu...pa jedno 22 337 x bolje,samo sto to niko u njihovom sportu ne ocenjuje,niti ih takve stvari interesuju niti bilo sta
Neznam,moje misljenje

sky:
Ovaj Van Gelder je jak ko mecka bre. Kakvi Hanibali i slicni.

bmsking:
Najveci da kazem "problem" kod tog SW je taj sto dosta danasnje dece to uporedjuje sa bodibildingom, bar koliko ja cujem u mom okruzenju i to uporedjivaje je nesto sto je dosta glupo. Uporedjuju se dva sporta da tako kazem, jer SW je gimnastika sa manjim izmenama gde se rade razne akrobacije i tome slicno, a bodibilding je izgradnja misica, umetnost. To bi bilo isto kao da uporedjuju fudbal i kosarku, kruske i jabuke. Jednostavno neko voli ovo neko ono, nema tu uporedjivanja. Ali dobro

Sljivko:
meni je samo glupo kad krene proseravanje tipa: dzabe tebi svi misici kad ovaj mali radi 10ruskih gibova i slicno..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju