Multimedia > Slike/Muškarci
Lazar Novovic-Transformacija 3god
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---p.s. imam brata od 12 godina kome je ovaj Lazar Novović skoro pa idol, voli da radi zgibove, sklekove, te zastave i šta već se tu trenira, ne vidim apsolutno ništa loše u tome i draže mi je nego da mu je idol neki Kristijan, Knele i ostala ekipa...
--- Kraj citata ---
bravo
mislim da je ovde rec o zameni teza
napisao samjedan tekst bio ovde pa sam ga obrisao (mozda ga je neko i video)
ali sve se svodi na to da nije bitno sta se vezba-BITNO JE DA SE VEZBA
samo sto nemoze neko ovde i na ovaj forum da dodje i kaze da ce od sklekova i od zgibova da izlgeda ...
e sada ide ono
IZGLED JE RELATIVAN POJAM tj DOBAR izlged
jer neko gore rece da ima njih koji godinama obijaju teretne,a ne lice (meni npr) ni na sta
za druge su nagruvani do jaja a za trece su opasni momci i jos verovatno postoji cetvrta ili peta skupina itd..
a u pitanju je samo JEDNA npr osoba
dakle
pominje dobrog izlgeda je REALTIVAN pojam i trebalo bi definistati npr
-kako to mozes da izlgedas radeci BW (nije bitno da li se to nekome svijda ili ne)
-kako se moze izlgedati sa sw
-odavno se zna kako se izlgeda sa planskim i pametnim pristupom u tereatni
MOJE MISLJENJE
Pedja_Petrovic:
--- Citat: bole gym Decembar 12, 2013, 06:06:08 posle podne ---A to ono kao kad bodybilder vidi konkurenciju pa pobegne u clasicare :P
--- Kraj citata ---
uuuuuuu breeeeee
IMA DA GORIS ZBOG OVOGA !!!
NA LOMACUUUUUUUUUU
pekipro:
Pa kazem da je sw shit jer je isto kao gimnastika sad,je l shvatas?Gimnastika u parku umesto u sali covece o tome pricam..Zamisli sad neko ima full teretanu kuci,i tamo vezba,znaci ne ide u gradsku teretanu,a ima i ishranu full suplementaciju sve sve i on kaze "ja se ne bavim bodibildingom zato sto ne treniram u gradskoj teretani vec kuci"..U TOME JE PROBLEM SA SW I GIMNASTIKOM..
zoke:
u gimnastici se sve gleda kroz statiku(staticke vjezbe,izdrzaji)....a u sw-u se kombinuje sve to,ali(slobodni stil) znaci puno ima dinamike....dipovi,zgibovi,sklekovi,varijacije,musle upovi,planche push up itd..
recimo kad neko radi frontlever pull up,to nema u gimnastici,jer tamo sve sve svodi na statiku(ako kontas sta hocu da kazem)
isto tako u sw-u se rade kombinacije dipova,zgibova,bw vjezbi uz neke teze varijante(koje su isto tako dinamika),muscle up(apsolutni zgibovi) itd.....dok i to isto nema u gimnastici...znaci velika je razlika ;)
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---.dipovi,zgibovi,sklekovi,varijacije,musle upovi,planche push up itd..
recimo kad neko radi frontlever pull up,to nema u gimnastici,j
--- Kraj citata ---
mozda iz razloga sto je gimnastika jedan od najstarijih sportova i od samog osnivanja je na OI (dok sw kao ni bb nece biti nikada ) i to sto si nabrojao se tamo NE ocenjuje,ali sigurno ne znaci da gimnasticari to ne mogu da urade a?
samo pitam :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju