Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (19/25) > >>

pekipro:
Bekame ocigledno nisi shvatio poentu kad pitas ovakvu glupost,jer si samo ponovio moje reci ,a procitaj jos jednom sta sam napisao ili dva tri puta pa onda razmisli i onda probaj da shvatis poentu..jer ja kazem da sada u gimn i sw jedina razlika je sala u gimnastici a parkovi u sw,a vezbe iste gotovo ,front lever,planche,back lever....

sky:
 Nisam tako pametan ko ti, da bih to razumeo.

sky:
Rob Riches Steroids the Truth - A sustina je ovaj video. Kao i to da ima gomila promotera onog jebenog Herbalajfa koji su kao natural. A onaki su kao od Herbalajfa i slicnih gluposti, a u stvari su Rob Riches broj 2.

https://www.youtube.com/watch?v=e6bC3t4H_rg

filip85:
ja i dalje ne kapiram ovo poređenje gimnastike i sw kao argument da je sw sranje... sport kao sport jbt, nek vežba ko šta voli... a ovo poređenje sa gimnastikom me podseća na onaj "argument" wl-a kako je pl projekat propalih wl-a i kako oni mogu da pokupe sve medalje tu jer eto, na treninzima rade čučnjeve sa težinama kojim se obaraju državni rekordi u pl-u... :D
po meni, samo kompleksi, ništa više... :)

i šta kog boli ona stvar što neki 40-godišnji gimnastičar uzima pare na sw takmičenjima, to treba da bude dovoljan razlog ovim klincima da batale to i sednu ispred kompa da igraju igrice??

p.s. imam brata od 12 godina kome je ovaj Lazar Novović skoro pa idol, voli da radi zgibove, sklekove, te zastave i šta već se tu trenira, ne vidim apsolutno ništa loše u tome i draže mi je nego da mu je idol neki Kristijan, Knele i ostala ekipa...

bole gym:
A to ono kao kad bodybilder vidi konkurenciju pa pobegne u clasicare :P

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju