Multimedia > Slike/Muškarci

Lazar Novovic-Transformacija 3god

<< < (9/25) > >>

bole gym:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 13, 2013, 02:31:20 posle podne ---
--- Citat: roki123  Jun 13, 2013, 02:19:27 posle podne ---Kakav je ovo cirkus sa ovim street workoutima postao... katastrofa, dokurcilo mi je vise, puna skolska dvorista tih debila

--- Kraj citata ---

pa kako nece
kada evo vidis ovaj lik npr
izlgeda oanko kako bi njih vecina zelelo
momak uzima kao sto sam rekao vec I TO POTPISUJEM
ali on kaze da
-hrani se kod mame
-vezba po gradu
-ne kroisti nista

i gde ces onda bolji motiv za te klince da i oni krenu da rade te ludosti

--- Kraj citata ---

I pretplatiti se na njegov kanal to si zaboravio :)
Em zgodan em pametan :*

milan0507:
Pa svi su natural.I dalje se secam kako je Sarcev ubedjivao decka kako su onaj Rejmond i jos neki lik koji x puta bolje izgledaju od ovog decka natural, jer jedu 500gr proteina dnevno.Nikog nije bilo da mu kaze da prestane da sere i laze i da prestane da smatra da smo toliko glupi.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---.Nikog nije bilo da mu kaze da prestane da sere i laze i da prestane da smatra da smo toliko glupi.
--- Kraj citata ---

pa jel tada nismo znali neke stvari koje sada znamo
ja bih sigurno sada prvi rekao da nas bilo ko,ne mora da bude sarcev ne prave glupima i ne vredjaju intelginaciju za tako neku slicnu konstataciju
a ne moram ja apsolutno.
jako mnogo momaka sada ima ,koji veoma dobro rauzmeju tematiku i koji ce na prvi pogled na telo raymonda (mozda cak nisu ni ucli za njega jer su odrasli posle) da kazu sta je korostio..
jbg..tako vreme
zato je i fora kod ove dece
dozvoljavaju da ih prave budalama ovakvi
ajde kad vidis ong nixu..i izlgeda kao....ajde da ne lajem,pa onda ok.i ne prica da je natural jer bi bilo smesno da kaze da nije,pa onda i do nekuda razumem tu pmomamu dece da slusaju njegove gluposti
ali kada vidis ovoga i nekog naseg deckica i onda mu ovaj veruje da jedes u Mc-u,da ne vezba u teretani i da izlgeda ovako samo zato sto se vere po banderama...e to je problem

milan0507:
Jednom smo pricali na exyu na tu temu.Tad je bilo malo drugacije, mislim da imam negde i sacuvano :)
Ne, nebitno.Ko zna bice mu jasno sve u prvih par trenutaka :)

natural:
Nixa mnogo laze decu i daje lose savete u vezi ishrane,evo sta je meni Nixa napisao u inbox : "Taj klip sam odavno hteo da izbrisem hvala sto si me podsetio jer hocu kroz primere sta jedem dnevno da pravim ali i onako sam imao rezultate to ako mislis da je pirinac nesto mnogo bolji od hleba varas se samo sto ima vise vode inace ovako isti k drugo pakovanje." :D :D haha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju